Închide meniul

Victor Pițurcă nu exclude revenirea la naționala României: „Niciodată să nu spui niciodată!”. Anunțul fostului selecționer

Cosmin Cioboată Publicat: 28 septembrie 2022, 23:37

Victor Pițurcă nu exclude revenirea la naționala României: „Niciodată să nu spui niciodată!. Anunțul fostului selecționer

Victor Pițurcă se gândește la o revenire pe banca naționalei

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / Hepta

  • Victor Pițurcă nu exclude revenirea la naționala României
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Victor Pițurcă nu exclude revenirea la naționala României în viitor. Fostul selecționer al „tricolorilor” spune însă că, la ora actuală, acest scenariu nu este posibil. „Piți” consideră că nu ar trebui să se discute despre instalarea unui alt selecționer, atâta timp cât Edi Iordănescu ocupă funcția respectivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu a anunțat marți că FRF va conta în continuare pe serviciile lui Iordănescu, chiar dacă naționala României a încheiat grupa din Liga Națiunilor pe ultimul loc și a retrogradat în Liga C.

Victor Pițurcă nu exclude revenirea la naționala României: „Niciodată să nu spui niciodată!”

Victor Pițurcă a mai îndeplinit rolul de selecționer al României în 3 mandate și nu ar exclude o nouă aventură pe banca „tricolorilor”.

Reclamă

„Niciodată să nu spui niciodată”, a transmis Pițurcă. Tehnicianul de 66 de ani este de părere că, în clipa de față, FRF nu deține vreo listă cu posibili înlocuitori ai lui Edi Iordănescu:

„Nu ştiu absolut nimic de nicio listă (n.r. – cu selecționeri), nici nu cred că există şi nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă, atât timp cât Edi Iordănescu e antrenorul echipei naţionale. Nu are sens să vorbim despre o listă. Deocamdată, e selecţioner, a câştigat ultimul joc (n.r. – România – Bosnia 4-1), iar ei vor decide ce vor face în continuare.

Reclamă

Mi-aţi mai pus întrebarea, dar eu în momentul ăsta spun nu! Ce se poate întâmpla… nu ştiu. Niciodată să nu spui niciodată. E vorba de motivaţie.

Financiar nu se pune problema, pentru că am avut oferte foarte multe, pe bani foarte mulţi. Situaţia este cum este şi trebuie să rămână aşa. Dacă se întâmplă ceva în viitor, vom vedea”, a spus Victor Pițurcă, la Pro Arena.

Victor Pițurcă, anunț categoric după ce România a retrogradat în Liga C din Nations League!

Victor Pițurcă a făcut un anunț categoric după ce România a retrogradat în Liga C din Nations League. Fostul selecționer consideră că jucătorii care nu sunt hotărâți să accepte convocarea la echipa națională nu ar mai trebui chemați deloc la lot.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul de 66 de ani a lansat un avertisment pentru fotbaliștii din această categorie, despre care s-a tot discutat în ultima vreme sub mandatul lui Edi Iordănescu.

România a retrogradat în Liga C din Nations League după ce a terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia, Finlanda și Muntenegru.

Discursul acid al lui „Piți” a început după ce Nana Falemi, fostul mijlocaș din Ghencea, a criticat atitudinea unor jucători din România:

„Eu, când primeam convocare la lot (n.r. – naționala Camerunului), mergeam la nea Piți și mă rugam să mă lase să merg. Mai vorbeam cu Edi și auzeam și prin anturajul Federației că sunt jucători de care trebuie să te rogi ca să vină la echipa națională. Nu e normal!”, a spus Nana Falemi, la Pro Arena.

Replica lui Victor Pițurcă a venit imediat și a fost una pe măsură:

„Eu nu cred așa ceva. Nu-mi vine să cred! Automat, la jucători de genul ăsta trebuie să renunți rapid și fără să stai pe gânduri. Nu ai ce face cu astfel de jucători. Nu poți obține rezultate. Acești jucători îi trag în jos și pe ceilalți.

E dificil, sunt atâtea și atâtea caractere. Sunt copii care ajung sus prea repede și financiar, apoi începe relaxarea. Avem destule exemple. Acum depinde foarte mult de cei care conduc, de antrenori. Ei trebuie să aibă discuții cu ei, munca să fie în prim-plan. Îți trebuie o energie la cel mai înalt nivel”, a declarat Victor Pițurcă, pentru sursa citată.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF