Închide meniul

Doi jucători ar fi refuzat convocările la naționala României: „Au spus: ‘trimite-mi bilet la business, altfel nu vin’!”. Dezvăluirea uluitoare

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 septembrie 2022, 11:56

Doi jucători ar fi refuzat convocările la naționala României: „Au spus: trimite-mi bilet la business, altfel nu vin!. Dezvăluirea uluitoare

Ciprian Marica exclude varianta demiterii lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unui meci disputat de naționala României / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit că există doi jucători care ar fi refuzat să vină la naționala României pentru „dubla” cu Finlanda, scor 1-1, și Bosnia (26 septembrie), din Liga Națiunilor. Managerul general al FCSB spune că știe, „din surse sigure”, că Alex Maxim și Alex Mitriță nu și-au dorit să participe la acțiunea naționalei lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plus, MM a făcut public și un anunț incredibil făcut de unul dintre jucătorii aflați în vizorul naționalei României.

Cei doi jucători care ar fi refuzat să vină la naționala României

Totul a pornit de la o discuție în legătură cu Florinel Coman, atacantul FCSB-ului care a fost convocat de Iordănescu, dar ulterior n-a fost inclus în lotul pentru meciul cu Finlanda.

„Eu nu m-aş referi atât la Florinel Coman, cât m-aş referi la Mitriţă şi Alex Maxim. Cu ei ar fi concurat pe post şi cu ei am înţeles că au fost probleme, asta spun ce ştiu din surse sigure.

Ei nu prea ar mai fi vrut să vină, jucătorii au cam decis să nu prea vină. Sau când au venit au spus, nu ştiu, «trimite-mi şi mie bilet la business, că altfel nu vin». Oamenii de la FRF nu pot să recunoască aşa ceva. Eu ştiu şi sume, şi tot”, a spus Mihai Stoica, conform Orangesport.

Reclamă

Jucătorul pus la zid de Dumitru Dragomir după Finlanda – România 1-1: „Nu are valoare!”

George Pușcaș e jucătorul pus la zid de Dumitru Dragomir după duelul Finlanda – România 1-1, din Liga Națiunilor. Fostul președinte al LPF a analizat prestația naționalei lui Edi Iordănescu din meciul de la Helsinki.

Dragomir a fost complet dezamăgit de evoluția lui George Pușcaș, atacantul introdus de Iordănescu în locul lui Denis Alibec în minutul 66.

Dumitru Dragomir a scos în evidență faza din finalul meciului din Finlanda, când Pușcaș a refuzat să paseze pe un contraatac promițător, alegând în schimb să dribleze și, ulterior, să fie deposedat.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul șef de la Ligă a adus însă și laude la adresa unor „tricolori”, precum Deian Sorescu, Dennis Man și Denis Alibec.

„Nu mi-a displăcut, a arătat altfel echipa națională. Au alergat foarte mult. Sorescu a jucat tactic extraordinar de bine. Și Man a jucat tactic bine, dar nu a ieșit cu nimic în evidență. Însă a închis foarte bine, pe partea lui nu a centrat niciodată fundașul stânga. Nici pe partea cealaltă la Sorescu.

La mijlocul terenului nu au jucat rău, dar prea lent totuși. Alibec nu trebuia scos. A jucat bine și, după părerea mea, e jucătorul care face legătura între mijloc și înaintare. E fotbalist care ar trebui 2-3 ani de zile să joace bine pentru echipa națională.

La Pușcaș e lipsă de valoare. Un jucător de valoare pasa imediat cu exteriorul în dreapta și câștigam ușor meciul. Fundașii laterali bunicei, chiar dacă a greșit Bancu la gol. Nu a greșit numai el, portarul nu are nicio vină, dar fundașii centrali trebuiau să strângă mult mai mult. Mi-au plăcut și Stanciu și Drăguș când au intrat”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Finlanda – România 1-1, în Liga Națiunilor

Reprezentativa României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 1-1, cu selecţionata Finlandei, în penultima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor. În celălalt meci din grupă, Bosnia şi Herţegovina a învins cu 1-0 Muntenegru. Echipa României ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul grupei.

La Helsinki, Finlanda a deschis scorul prin Pukki, în minutul 12. Pentru România a marcat Florin Tănase, în minutul 52. Ionuţ Radu a debutat la prima reprezentativă în acest meci.

FINLANDA: 1. Hradecky – 17. Alho, 2. L. Väisänen, 4. Ivanov, 3. Jensen, 18. Uronen (15. Kairinen ’88) – 16. Valakari (14. Lingman ’58), 11. Schüller (8. Niskanen), 6. Kamara – 9. F. Jensen (21. Källman ’58), 10. Pukki (20. Pohjanpalo ’75). Selecţioner: Markku Kanerva

Reclamă

ROMÂNIA: 1. Radu – 2. Raţiu, 5. Nedelcearu, 17. Rus, 11. Bancu – 18. R. Marin-cpt. (8. Cicâldău ‘90+1), 14. M. Marin, 19. Tănase (10. Stanciu ’66) – 20. Man (23. Cordea ’66), 7. Alibec (9. Puşcaş ’66), 13. Sorescu (21. Drăguş ’79). Selecţioner: Edward Iordănescu

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și