Închide meniul

Victor Pițurcă știe care a fost secretul succesului cu Armenia: „I-a ieșit lui Mirel!” Ce spune de înfrângerea din Germania

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2021, 9:31

Victor Pițurcă știe care a fost secretul succesului cu Armenia: „I-a ieșit lui Mirel! Ce spune de înfrângerea din Germania

Victor Pițurcă a jucat pentru Steaua

Victor Piţurcă, într-o conferință de presă / Hepta

Victor Pițurcă a ținut să-l felicite pe Rădoi pentru inspirația de a-l introduce pe Mitriță, chiar dacă olteanul nu a intrat bine-n joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Când am văzut formația m-am gândit că Mirel a făct o mutare foarte bună. Mitriță este un jucător extrem de periculos, are o mișcare bună în teren. Nu a intrat bine în joc, a pierdut multe baloane, dar a reușit să marcheze golul victoriei care este cel mai important. I-a ieșit lui Mirel. A fost cheia succesului”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Victor Pițurcă a analizat jocul tricolorilor

Pițurcă este mulțumit cu rezultatul obținut și consideră că România ar fi meritat mai mult în Germania. Fostul selecționer a analizat jocul tricolorilor, din meciul cu Armenia.

„Scopul nostru era să obținem victoria și am reușit asta! Nu ne mai interesează ce s-a întâmplat, ce a făcut Macedonia. Mie îmi era foarte frică de acest joc. În Germania am pierdut pe nedrept, meritam victoria.

Bine că am reușit să înscriem. Eu zic că am jucat destul de crispat în primele 25 de minute, iar jocul defensiv al armenilor a fost destul de bun. Păcat că nu am reușit să înscriem și al doilea gol.

Reclamă

Repriza a doua a fost mai grea pentru că jucătorii mai tineri nu au experiență ca să aibă personalitate în joc, au avut și emoții. E bine că s-a terminat așa. Mai avem două jocuri și totul e la mâna noastră. Cu Islanda o să fie meciul decisiv. Este foarte important că pentru ei nu există o motivație”, a mai spus Pițurcă.

Victor Pițurcă, pe lista posibililor selecționeri

După joc, Mirel Rădoi și-a anunțat demisia. Selecționerul va pleca după dubla cu Islanda și Liechtenstein. Pe lista posibililor înlocuitori se află și Victor Pițurcă, alături de Gică Hagi și Cosmin Olăroiu.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și