Închide meniul

Vlad Chiricheș, pus la zid după gafele din meciul cu Macedonia de Nord. Explicația unui fost mare internațional: "Mai mult a stat pe bancă decât să joace"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 5:28

Vlad Chiricheș, pus la zid după gafele din meciul cu Macedonia de Nord. Explicația unui fost mare internațional: "Mai mult a stat pe bancă decât să joace"

Hepta

Vlad Chricheș, principalul responsabil pentru golul egalizatort al Macedoniei de Nord

Vlad Chiricheș a pasat decisiv la golul de 1-0 marcat de Florin Tănase, dar prestația sa pe plan defensiv a lăsat de dorit. Căpitanul lui Rădoi a fost depășit la aproape fiecare duel și și-a părăsit inexplicabil poziția din apărare la golul egalizator al macedonenilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Stelea nu-și explică greșelile lui Chiricheș. Din postura de căpitan, el ar fi trebuit să fie omul în care Rădoi își pune cea mai mare bază. 

Vlad Chiricheș, desființat de Gabi Balint și Bogdan Stelea

"Are momente când face niște greșeli incredibile pentru experiența pe care o are. Eu chiar nu înțeleg. Poate e marcat și încearcă să facă foarte multe. Îl vezi jucând și nu mi se pare sub nicio formă superficial, mi se pare foarte implicat, dar nu știu ce se întâmplă cu el în anumite situații", a declarat Bogdan Stelea la Digi Sport.

Gabi Balint a pus această situație pe seama lipsei de continuitate la nivel de club. În ultimii ani, Chiricheș a stat mai mult pe banca de rezerve.

"Lipsa meciurilor, Stelică. El mai mult a stat pe bancă decât să joace. Dacă iei toată cariera lui, an cu an, mai mult a stat pe bancă. 

Reclamă

Lipsa meciurilor se vede, el din cauza asta face gafe. E păcat, pentru că e un jucător foarte bun, are calități, dar lipsa meciurilor se vede la nivelul ăsta", a explicat Gabi Balint.

Vlad Chiricheș a bifat 14 apariții în acest sezon pentru Sassuolo. În stagiunea precedentă a jucat în doar 9 partide. În stagiunile 2017-18 și 2018-19, în tricoul lui Napoli, Chiricheș a disputat în total doar 15 meciuri.

Fostul fundaș al FCSB-ului a dus o luptă grea cu accidentările în ultimii ani. Chiricheș a avut probleme medicale și la începutul lui 2021. Ultimul meci jucat pentru Sassuolo a fost pe 17 ianuarie, un 1-1 cu Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheș are 59 de selecții pentru prima reprezentativă a României. A debutat în august 2011, intr-un amical cu San Marino, câștigat de tricolori cu 1-0.

Chiricheș are în prezent 31 de ani și este cotat la 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Mai are contract cu Sassuolo până în iunie 2023.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România – Germania se joacă duminică, de la 21:45

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

25 martie: România – Macedonia de Nord 3-2 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Lotul României pentru primele meciuri din preliminariile CM 2022

PORTARI: Florin Niță, Florin Iacob, Ionuţ Radu, David Lazar;

FUNDAȘI: Vasile Mogoș, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora, Ovidiu Popescu, Nicușor Bancu;

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin, Alexandru Crețu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Erik Bicfalvi, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău;

Reclamă

ATACANȚI: Claudiu Keșeru, George Pușcaș.

Recomandări
  • Vlad Chiricheș are 31 de ani
  • A jucat 14 meciuri în acest sezon pentru Sassuolo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby Vezi toate știrile
Citește și