Închide meniul

Eugen Neagoe a debutat pe banca Universității Craiova: „Ne-am atins scopul!”. Anunț despre transferuri: „Vor veni cu siguranță!”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 ianuarie 2023, 21:18

Eugen Neagoe a debutat pe banca Universității Craiova: „Ne-am atins scopul!. Anunț despre transferuri: „Vor veni cu siguranță!

Eugen Neagoe a luat foc după FC Voluntari - Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

  • Eugen Neagoe a debutat pe banca Universității Craiova
  • „Ne-am atins scopul!”

Eugen Neagoe a debutat pe banca Universității Craiova, în meciul amical cu Kecskemeti, disputat în cantonamentul din Antalya. Oltenii s-au impus cu 3-1 în fața echipei de pe locul 2 din prima ligă a Ungariei, iar „Geană” s-a arătat extrem de mulțumit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul adus în această iarnă de Mihai Rotaru în Bănie a vorbit despre Alexandru Ișfan, aflat la primul său meci pentru Universitatea Craiova, Andrei Ivan, noul căpitan al oltenilor, și următoarele transferuri pe care le plănuiește.

Eugen Neagoe a debutat pe banca Universității Craiova: „Ne-am atins scopul!”

În plus, Eugen Neagoe a vorbit și despre Elvir Koljic, atacantul bosniac care n-a fost folosit deloc în partida cu Kecskemeti.

Reclamă

„Ne-am atins scopul, a fost un joc de pregătire reușit. Băieții s-au achitat de sarcini, a fost un antrenament reușit, am avut foarte multe momente când am făcut un joc cum ne dorim, ofensiv, am stat mult în terenul adversarului, am făcut pressing, am recuperat mingi în terenul lor. Puteam marca mai multe goluri împotriva unei echipe bune, locul doi din Ungaria.

(N.r. – Despre Alexandru Ișfan) E primul lui meci, a jucat 45 de minute, ca toți ceilalți. Ușor, ușor se va integra. Are calități foarte bune, e tânăr. Face parte din naționala de tineret și sper să ajungă la prima reprezentativă.

Reclamă

(N.r. – Despre Andrei Ivan) Le-am spus băieților că e decizia mea. Cât timp e Bancu accidentat, Ivan va fi căpitan. Apoi, urmează Screciu și Vătăjelu. Ei sunt căpitanii. M-a impresionat Ivan prin tot ce a făcut la antrenamente. A fost serios, ca toți băieții, de altfel.

Ne dorim încă doi jucători, vor veni cu siguranță, dar acum nu vă pot spune mai multe. Din păcate, oferta pentru Opruț a fost refuzată.

(N.r. – Despre Elvir Koljic) A făcut toate antrenamentele cu noi, am hotârat, din cauza terenului, să nu riscăm azi cu el, pentru că a plouat foarte mult. S-a comportat foarte bine la antrenamente, dar pe fondul de oboseală n-am vrut să riscăm deloc. O să-l introducem sâmbătă, la fel ca pe Arlauskis (n.r. – în meciul amical cu Slask)”, a spus Eugen Neagoe, la finalul meciului din Antalya.

Reclamă 4 / 0/3

Jovan Markovic s-a comparat cu Ronaldo brazilianul: „Da, am 200 de grame în plus!”

Jovan Markovic s-a comparat cu brazilianul Ronaldo, după ce s-a cântărit în cantonamentul Universităţii Craiova. Atacantul oltenilor susţine că are 200 de grame în plus, însă nu consideră acest fapt o problemă.

Markovic traversează un sezon modest. Atacantul a marcat doar trei goluri, în 19 partide bifate în Liga 1 pentru Universitatea Craiova, fiind la un moent dat exclus din lot de către Mirel Rădoi.

Jovan Markovic susţine că este criticat vehement, din cauza greutăţii sale. Atacantul susţine că nu se lase afectat de vorbe, comparându-se cu brazilianul Ronaldo.

Totodată, Markovic şi-a făcut planurile pentru ultima parte a sezonului din Liga 1. Tânărul de 21 de ani vrea să evolueze în cât mai multe partide pentru Universitatea Craiova, şi nu a renunţat la echipa naţională.

„Da, am 200 de grame în plus. Da, serios! Lumea poate să mă critice non-stop, pe mine nu mă mai interesează. Dacă mă afectau criticile, mă lăsam demult.

(n.r – Și Ronaldo brazilianul era așa) Și era cel mai bun, nu? Așa sunt și eu (n.r – zâmbește). Eu mă simt foarte bine, tot timpul m-am simțit bine. Dacă mă critică, asta e, e treaba lor.

Anul ăsta îmi propun să joc cât mai mult, să marchez cât mai mult, să câștigăm cât mai multe meciuri. La națională, dacă decide Mister, dacă i-am convins, sper să mă ia.

Reclamă

Pentru mine n-a fost o perioadă grea. Eu sunt liniștit tot timpul. Nu te gândești, nu citești presa, te antrenezi și îți vezi de treabă. Nu mă gândesc la transfer, vreau să iau un trofeu cu Universitatea, iar când va veni momentul voi pleca”, a declarat Jovan Markovic, după amicalul disputat de Universitatea Craiova, în cantonamentul din Antalya.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”