Închide meniul

Jovan Markovic s-a comparat cu Ronaldo, după ce s-a cântărit în cantonamentul Universităţii Craiova: „Era cel mai bun şi aşa sunt şi eu!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2023, 20:38

Jovan Markovic s-a comparat cu Ronaldo, după ce s-a cântărit în cantonamentul Universităţii Craiova: „Era cel mai bun şi aşa sunt şi eu!

Jovan Markovic s-a comparat cu Ronaldo, după ce s-a cântărit

Jovan Markovic, în timpul unui interviu/ Captură Antena Sport

Jovan Markovic s-a comparat cu brazilianul Ronaldo, după ce s-a cântărit în cantonamentul Universităţii Craiova. Atacantul oltenilor susţine că are 200 de grame în plus, însă nu consideră acest fapt o problemă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jovan Markovic traversează un sezon modest. Atacantul a marcat doar trei goluri, în 19 partide bifate în Liga 1 pentru Universitatea Craiova, fiind la un moent dat exclus din lot de către Mirel Rădoi.

Jovan Markovic s-a comparat cu Ronaldo, după ce s-a cântărit în cantonamentul Universităţii Craiova

Jovan Markovic susţine că este criticat vehement, din cauza greutăţii sale. Atacantul susţine că nu se lase afectat de vorbe, comparându-se cu brazilianul Ronaldo.

Totodată, Markovic şi-a făcut planurile pentru ultima parte a sezonului din Liga 1. Tânărul de 21 de ani vrea să evolueze în cât mai multe partide pentru Universitatea Craiova, şi nu a renunţat la echipa naţională.

„Da, am 200 de grame în plus. Da, serios! Lumea poate să mă critice non-stop, pe mine nu mă mai interesează. Dacă mă afectau criticile, mă lăsam demult.

Reclamă

(n.r – Și Ronaldo brazilianul era așa) Și era cel mai bun, nu? Așa sunt și eu (n.r – zâmbește). Eu mă simt foarte bine, tot timpul m-am simțit bine. Dacă mă critică, asta e, e treaba lor.

Anul ăsta îmi propun să joc cât mai mult, să marchez cât mai mult, să câștigăm cât mai multe meciuri. La națională, dacă decide Mister, dacă i-am convins, sper să mă ia.

Pentru mine n-a fost o perioadă grea. Eu sunt liniștit tot timpul. Nu te gândești, nu citești presa, te antrenezi și îți vezi de treabă. Nu mă gândesc la transfer, vreau să iau un trofeu cu Universitatea, iar când va veni momentul voi pleca”, a declarat Jovan Markovic, după amicalul disputat de Universitatea Craiova, în cantonamentul din Antalya.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru lasă Universitatea Craiova pentru CSA Steaua

Mihai Rotaru lasă Universitatea Craiova pentru CSA Steaua. Doar modificarea Legii Sportului mai stă în calea loviturii anului în fotbalului românesc. În ultima perioadă, Rotaru a încercat să scape de acțiunile clubului din Bănie, fiind pregătit să investească în liderul Ligii 2.

Conform surselor Antena Sport, singurul impediment care ar sta în calea loviturii de proporții este dreptul de promovare al Stelei. Acesta ar putea veni însă până la 1 mai 2023, atunci când va fi votată noua Lege a Sportului. În acest moment, există o prevedere la articolul 31 care le interzice cluburilor susținute din bani publici să poată evolua în ligile profesioniste.

În ultima perioadă, surse din Ministerul Sportului au lăsat să se înțeleagă că sunt șanse mari ca această prevedere să dispară, astfel ca Steaua să aibă drept de promovare, în cazul în care va reuși acest lucru și pe plan sportiv. Rămâne de văzut dacă Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal vor acorda dreptul de promovare automat, sau Steaua va fi nevoită să mai evolueze o stagiune în Liga 2.

”Noi sprijinim modificarea Legii Sportului în care cred că trebuie să primeze performanța, nu organizarea unui club sau modalitatea de organizare. Noua Lege a Sportului va mai dura, iar, în paralel cu elaborarea strategiei, vom scrie și noua lege”, spunea în trecut Ministrul Sportului, Eduard Novak.

Pe de altă parte, din secunda în care CSA Steaua va avea dreptul de a se asocia cu un privat, acela va fi Mihai Rotaru. Omul de afaceri ar avea mai multe de câștigat la capitolul imagine, ținând cont că Steaua are la dispoziție noul stadion din Ghencea și o galerie numeroasă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și