Închide meniul
EXCLUSIV

Eugen Neagoe, la un pas de a semna cu o echipă din străinătate: „Am avut 3 oferte şi din România”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2023, 15:12

Reclamă
Eugen Neagoe, la un pas de a semna cu o echipă din străinătate: „Am avut 3 oferte şi din România

Eugen Neagoe, la un pas de a semna cu o echipă din străinătate

Eugen Neagoe / AntenaSport

Eugen Neagoe e la un pas de a semna cu o echipă din străinătate! Tehnicianul a dezvăluit, în exclusivitate pentru AntenaSport, că urmează să aibă o întâlnire cu o echipă din afara ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a infirmat că ar fi vorba de o formaţie din Golf, precizând că echipa pe care ar putea să o antreneze se află aproape de România. Totodată, Neagoe a anunţat că a avut şi 3 oferte din ţară.

Eugen Neagoe, la un pas de a semna cu o echipă din străinătate

Nu mi-aş fi dorit să intru în vacanţă, dar asta este situaţia. La fotbal nu poţi să ştii, se poate întâmpla orice, în orice zi.

Surpriză a fost şi pentru mine, nu mă aşteptam ca după două etape să vină patronul şi să-mi spună că vrea să ne despărţim.

Nu mi-a reproşat nimic (n.r.: Mihai Rotaru).

Reclamă
Reclamă 4

Nu aş vrea să comentez plecarea lui Reghecampf. Am înţeles că a primit o ofertă din Arabia Saudită. Nu ştiu ce lovitură a fost pentru Mihai Rotaru, el ar putea să spună. Ştiu că erau într-o relaţie bună, erau prieteni.

„Cu Craiova lui Mititelu nu e nimic adevărat”

(n.r: dacă s-ar întoarce) Dacă m-ar suna Mihai Rotaru aş vorbi cu el. Am mai şi vorbit de două ori de când am plecat de la Universitatea Craiova. Eu nu m-am certat cu el. Nu aş putea să spun acum decizia pe care aş lua-o. În primul rând ar trebui să vorbesc cu el.

(n.r: despre FC U Craiova) Nu este nimic adevărat. Cu Mititelu m-am întâlnit prin Craiova, am stat de vorbă cu el, dar nu am avut o ofertă. Am avut în schimb 3 oferte de la echipe din România.

Reclamă

Zilele următoare o să am o întâlnire cu o echipă din străinătate, dar nu aş vrea să vă spun echipa, pentru că are antrenor. Este o ţară apropiată de noi, dar rămâne de văzut dacă se va stabili întâlnirea şi vom vedea dacă ne vom înţelege.

Cu sănătatea stau foarte bine. Am trecut prin foarte multe, ar trebui să fie mai puternică şi inima”, a declarat Eugen Neagoe în exclusivitate pentru AntenaSport.

Laurenţiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită! Antrenorul român se va confrunta cu starurile Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită. Antrenorul român s-a despărțit de Universitatea Craiova după doar 7 meciuri în care a stat pe banca echipei din Bănie.

Șeicii din Arabia Saudită i-au plătit clauza de reziliere lui Laurențiu Reghecampf, în valoare de 300.000 de euro. În decursul zilei de ieri, Laurențiu Reghecampf a fost văzut pe aeroportul din Otopeni, de unde pleca spre Arabia Saudită, pentru a semna contractul cu noua sa formație.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, „Reghe” va deveni antrenorul formației Al-Riad, echipă care îl are în componență pe Alin Toșca, jucător pe care românul l-a mai pregătit în trecut.

În momentul de față, noua echipă a lui „Reghe” se află pe locul al 16-lea în clasament, cu 4 puncte obținute după 6 etape jucate. În Arabia Saudită, această poziție este direct retrogradabilă în Liga a 2-a. În cadrul ultimei etape jucate, Al-Riad a fost învinsă de Al-Hilal cu scorul de 1-6, grație golurilor marcate de Mitrovic, Al Shahrani, Al Dawsari (hattrick) și Malcom.

Potrivit sursei citate anterior, Laurențiu Reghecampf va primi un salariu impresionant. Este vorba despre suma de 1,2 milioane de euro pe sezon.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

22:03

Alvaro Morata, controversă uriaşă înainte de Spania – Franţa: „În Spania nu există respect pentru nimic şi pentru nimeni”

21:56

Olaru, Șut și Târnovanu au renunțat la vacanță pentru a juca în Virtus – FCSB! Anunțul lui Elias Charalambous: „Ei au cerut”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas” 6 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României
Citește și