Închide meniul

EURO 2020 | Ultima şansă pentru suporterii români care nu mai vor să vină pe Arena Naţională. Până când pot returna biletele pentru meciurile organizate la Bucureşti

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2021, 18:00

EURO 2020 | Ultima şansă pentru suporterii români care nu mai vor să vină pe Arena Naţională. Până când pot returna biletele pentru meciurile organizate la Bucureşti

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Până când pot returna fanii biletele pentru meciurile de la EURO 2020 de pe Arena Naţională

Suporterii români şi-au cumpărat bilete din timp pentru EURO 2020, însă România a ratat prezenţa la turneul final organizat şi de Bucureşti. Astfel, mulţi microbişti au decis că nu mai doresc să participe şi au optat pentru returnarea biletelor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul primit din partea UEFA a fost unul scurt şi la obiect: fanii români care au cumpărat bilete pentru meciurile de pe Arena Naţională le pot returna până pe 22 aprilie, ora 19:00. 

Microbiştii care au cumpărat tichete pentru partide care se vor desfăşura în Bilbao, Dublin sau Munchen le pot returna până pe 26 aprilie.

Turneul final se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.

Reclamă

OFICIAL | EURO 2020, cu fani în tribună pe Arena Naţională! Anunţul uriaş al MTS. Câţi suporteri pot asista la meciuri

Meciurile găzduite de România la Campionatul European se vor disputa cu spectatori. Anunţul a fost făcut de Ministerul Tineretului şi Sportului. 13.000 de fani vor putea asista la partidele de pe Arena Naţională.

"Prin aprobarea Memorandumul prezentat de Ministerul Tineretului și Sportului în cadrul ultimei ședințe de guvern, Guvernul României s-a angajat să adopte legislația necesară, astfel încât meciurile din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal Euro 2020 organizate în 2021 pe teritoriul României să se poată desfășura cu prezența în tribune a unui număr maxim de 13.000 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea tribunelor Arenei Naționale", se anunţă în comunicatul MTS.

Reclamă 4 / 0/3

EXCLUSIV | Gică Popescu: "M-aş bucura ca oamenii să ramână în tribună, să nu-i mai scoatem"

Conducătorii UEFA vor să se joace măcar două meciuri, pe noua suprafaţă, până la startul turneului final. 13.000 de fani vor putea intra pe Arena Naţională la meciurile de la Campionatul European, iar Gică Popescu îşi doreşte ca suporterii să poată reveni pe stadioane şi după EURO. 

"În luna mai, stadionul va trebui să fie predat în condiţii optime către UEFA. El trebuie să fie în regulă 100%Eu mă bucur că s-a luat această decizie. Asta înseamnă că e un pas prin care vom putea să revenim la normalitatea de dinainte şi să lăsăm spectatorii pe stadion… deocamdata, într-un număr redus.

Eu m-aş bucura ca, odată cu acest Campionat European, lucrurile să rămână acolo. Adică oamenii să ramână în tribună, să nu-i mai scoatem", a declarat Gică Popescu pentru AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și