Închide meniul

Didier Deschamps a spus care e singurul său regret după ce Franţa a făcut 0-0 cu Olanda şi e ca şi calificată în optimi la EURO!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iunie 2024, 9:21

Reclamă
Didier Deschamps a spus care e singurul său regret după ce Franţa a făcut 0-0 cu Olanda şi e ca şi calificată în optimi la EURO!

Didier Deschamps a spus care e singurul său regret după ce Franţa a făcut 0-0 cu Olanda

Didier Deschamps / Profimedia Images

Didier Deschamps a vorbit despre singurul său regret după Olanda – Franţa 0-0. „Cocoşul galic” e ca şi în optimile de finală de la EURO 2024 după acest rezultat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Didier Deschamps, selecţionerul echipei de fotbal a Franţei, a afirmat după remiza cu Olanda (0-0), vineri seara, la Campionatul European de fotbal – EURO 2024, că „singurul regret este că nu am marcat”, informează AFP.

Didier Deschamps a spus care e singurul său regret după ce Franţa a făcut 0-0 cu Olanda şi e ca şi calificată în optimi la EURO!

A fost un meci de înalt nivel, dar singurul regret de astăzi este eficacitatea, pentru că am avut cel puţin 5 ocazii clare, am fi putut trece în avantaj, dar şi Olanda a avut două sau trei”, a spus Deschamps.

A fost un meci de o altă intensitate cu o echipă a Olandei mai prudentă decât de obicei. Să ai atâtea ocazii şi să nu înscrii este singurul regret pe care îl am în această seară”, a adăugat acesta.

A fost şi oboseală, nu am avut timpul necesar pentru pregătire fizică. În comparaţie cu adversarul nostru, am avut mai puţin de 36 de ore de recuperare. Ei au jucat primul lor meci la ora 15:00, noi a doua zi la 21:00. În ciuda a tot, am răspuns astăzi pe plan fizic. Am făcut tot ce trebuia cu preparatorul pentru a ne recupera la maximum”, a mai precizat selecţionerul.

Reclamă
Reclamă 4

Ce a spus Deschamps despre absenţa lui Kylian Mbappe din echipă

Didier Deschamps a vorbit şi despre absenţa lui Kylian Mbappe la acest meci. Mbappe a fost victima unei fracturi nazale. „Kylian este Kylian, nu-l vom compara cu alţii. Evident, echipa ar fi fost mult mai bine cu el pe teren, dar a fost mult mai prudent ca el să rămână pe banca de rezerve. Fiecare zi care trece, este o zi câştigată pentru recuperarea lui”, a declarat Deschamps.

Selecţionatele Olandei şi Franţei au terminat la egalitate, 0-0, vineri seara, pe Leipzig Stadium. Meciul s-a disputat în Grupa D a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania.

Acesta a fost primul meci fără gol marcat de la EURO 2024, deşi ambele formaţii şi-au creat oportunităţi bune de a înscrie.

Reclamă

Ambele echipe au câştigat primele partide din grupă, Franţa cu Austria (1-0), iar Olanda în faţa Poloniei (2-1). Deşi sunt practic calificate în optimi, ele îşi vor afla poziţia din grupă după ultimele partide din grupă. Pe 25 iunie se vor disputa Olanda – Austria (Berlin, 19:00) şi Franţa – Polonia (Dortmund, 19:00).

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și