Închide meniul
Foto

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2024, 1:30

Reclamă
Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

Profimedia

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia. Starul portughez a vorbit şi despre imaginile dramatice pe care le-a oferit la finalul primei reprize de prelungiri cu Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a ratat un penalty în prima repriză de prelungiri cu Slovenia şi, imediat, a izbucnit în plâns. Starul portughez şi-a luat revanşa la loviturile de departajare, acolo unde l-a învins pe Jan Oblak.

Reacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

„Este un moment greu de explicat. Am avut șansa să calific Portugalia, dar am ratat. Nu am ratat niciun penalty tot anul și s-a întâmplat acum. Este adevarat ca Oblak a anticipat bine, îl felicit.

Este un amestec de amărăciune și bucurie. Important este că ne-am calificat, am muncit mult și toți cred că sunt de acord că am avut multe ocazii, iar Sovenia a vrut tot meciul să se apere. A fost si prestația uluitoare a lui Diogo Costa cu trei penalty-uri apărate si totul a ieșit bine”, a spus Cristiano Ronaldo după ce Portugalia s-a calificat în sferturile de finală de la EURO 2024, acolo unde va juca cu Franţa lui Kylian Mbappe.

Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty în prima repriză de prelungiri. Starul portughez putea aduce calificarea naţionalei sale, dar Oblak i-a apărat lovitura de la 11 metri. Ronaldo s-a revanşat la loviturile de departajare, acolo unde a deschis drumul Portugaliei spre sferturile de finală. Diogo Costa a fost eroul portughezilor după ce a apărat toate loviturile slovenilor.

Reclamă
Reclamă 4

Cristiano Ronaldo a ratat un penalty în minutul 105 al meciului Portugaliei cu Slovenia, din optimile Euro-2024, şi a izbucnit în plâns, fiind cu greu consolat de colegi. Starul portughez de 39 de ani a executat lovitura de la 11 metri acordată de arbitrul Daniele Orsato după un fault asupra lui Jota, însă şutul său a fost apărat de Oblak. În pauza dintre reprizele de prelungire, Ronaldo a plâns ca un copil. (VEZI IMAGINI DRAMATICE ÎN GALERIA FOTO)

În minutul 115 Pepe a fost depăşit de Sesko, acesta a scapat singur cu Diogo Costa, însă portarul lusitanilor a intervenit miraculos, cu piciorul, şi a scos, iar calificarea s-a decis la lovituri de departajare.

Ilicic a ratat primul, Diogo Costa ghicind colţul şi apărând. Cristiano a bătut primul pentru portughezi şi a înscris. Balkovec a schimbat colţul, dar Diogo Costa a respins şi acest penalti. Bruno Fernandes a făcut 2-0 pentru echipa sa, iar Diogo Costa a scos şi lovitura lui Verbic. Bernardo Silva a semnat calificarea Portugaliei în sferturi.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10 3 iul.

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05 3 iul.

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49 3 iul.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45 3 iul.

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23 3 iul.

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16 3 iul.

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și