Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024. Mircea Rednic a anunţat ce ne aşteaptă în duelul crucial cu „Diavolii Roşii”

Dan Roșu Publicat: 22 iunie 2024, 11:29

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024. Mircea Rednic a anunţat ce ne aşteaptă în duelul crucial cu „Diavolii Roşii

Mircea Rednic a fost operat din nou la inimă. I s-a făcut rău după meciul cu Poli Iaşi şi i s-au montat două stenturi

Mircea Rednic, în timpul unui interviu - Profimedia Images

România – Belgia, la EURO 2024. Mircea Rednic, cunoscător al fotbalului belgian, a anunţat ce ne aşteaptă în meciul cu Belgia de la EURO 2024, ce va avea loc sâmbătă seară, de la ora 22:00, live text pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul Domenico Tedesco a fost criticat pentru formula folosită în eşecul cu Slovacia, dar şi pentru că nu l-a inclus pe Thibaut Courtois în lotul Belgiei pentru EURO 2024. Rednic susţine că lucrurile vor sta altfel în partida contra tricolorilor.

„Am numai cuvinte de laudă (n.r. – după meciul cu Ucraina), a fost un meci foarte bun din toate punctele de vedere, ca defensivă, ca prezență, ca entuziasm, agresivitate. A fost o evoluție foarte bună, chiar surprinzătoare pentru toată lumea ținând cont de ultimele două meciuri de verificare. O victorie meritată, muncită, gândită. Nu le-au dat nicio șansă celor din Ucraina.

România – Belgia, la EURO 2024. Mircea Rednic a anunţat ce ne aşteaptă în duelul crucial cu „Diavolii Roşii”

Reacția jucătorilor belgieni, pentru că ei au intrat cam pe vârfuri. Eu am avut două interviuri pe care le-am dat în Belgia, eu nu m-am bucurat că Belgia a pierdut pentru că știu reacția lor după înfrângere. Au fost foarte multe comentarii negative, în primul rând la adresa antrenorului. Încă e un scandal legat de neconvocarea lui Courtois.

Vor fi 3-4 schimbări, el a jucat cu Carrasco fundaș stânga, Doku a jucat în partea dreapta, iar la Manchester City joacă în stânga. E o echipă puternică. Eu cred că antrenorul a fost prea sigur de el, ei au defilat în grupă și în meciurile amicale”, a spus Mircea Rednic, la Prima Sport.

Reclamă
Reclamă

Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet

Sute de fani români au ajuns la Koln, pentru meciul naţionalei, fără bilet. Un bilet la partida România – Belgia a ajuns să se vândă cu sume exorbitante pe piaţa neagră.

„Vând două bilete la categoria 2” sau „Cine are nevoie de bilete la meci să-mi scrie în privat” sunt doar câteva dintre anunţurile care au apărut pe reţelele sociale.

Potrivit gsp.ro, deşi un bilet la meciul România – Belgia de la EURO 2024 costa pe site-ul UEFA începând cu 30 de euro, el a ajuns să se vândă şi de la 300 de euro în plus! Astfel, de 10 ori mai mult decât costa iniţial.

Reclamă

Dacă un bilet la peluză se vinde cu 300 de euro, unul de categoria a 2-a se vinde cu 900 de euro. Un bilet în nivelul superior al arenei din Koln costă între 500 şi 700 de euro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și