Închide meniul

„Senzațional! Vom ieși din grupa asta”! Reacţie plină de extaz după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 2 decembrie 2023, 20:24

Reclamă
„Senzațional! Vom ieși din grupa asta! Reacţie plină de extaz după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Reacţie plină de extaz după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

România, după ce a obţinut calificarea la EURO fără înfrângere / Profimedia Images

Ilie Dumitrescu a avut o reacţie plină de extaz după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024. „Tricolorii” au avut parte de noroc la tragerea la sorţi, urmând să întâlnească Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a picat în grupa E, reuşind să evite forţe precum Germania, Spania, Anglia, Franţa, Italia sau Olanda.

„Senzațional! Vom ieși din grupa asta”! Reacţie plină de extaz după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024

Cea mai bună grupă ever! Senzațional! Să spunem că Ucraina este cea mai puternică din play-off. Cred că tărie că vom ieși din grupa asta”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro după ce s-a aflat grupa României la EURO 2024.

Tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024 a avut loc astăzi, la Hamburg, la Elbphilharmonie. Este a treia oară când Germania găzduieşte un campionat european. Ediţia din 2024 va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Până în acest moment, sunt cunoscute 21 dintre cele 24 de echipe care vor participa la CE. Ultimele trei se vor stabili în urma play-off-urilor din martie, din Nations League. În optimile EURO 2024 se vor califica, pe lângă primele două echipe clasate în fiecare grupă, şi cele mai bune patru echipe clasate pe locurile trei.

Reclamă

Cum arată grupele de la EURO 2024

Grupa A: Germania, Scoţia, Ungaria, Elveţia

Grupa B: Spania, Croaţia, Italia, Albania

Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia

Reclamă 4 / 0/3

Grupa D: Câştigătoare play-off A (Polonia – Estonia/ Ţara Galilor – Finlanda), Olanda, Austria, Franşa

Grupa E: Belgia, Slovacia, România, Câştigătoare play-off B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina)

Grupa F: Turcia, Câştigătoare play-off B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina), Portugalia, Cehia

UEFA scoate la vânzare biletele pentru EURO 2024

Oficialii Federației Române de Fotbal au anunțat procedura prin care suporterii echipei naționale își pot achiziționa bilete pentru a-i vedea pe „tricolori” la turneul final din Germania. Potrivit oficialilor FRF, aceste tichete pot fi achiziționate doar de pe site-ul UEFA și vor fi puse în vânzare pe data de 4 decembrie.

„Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie.
Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Reclamă

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens.

Biletele se pun în vânzare după tragerea la sorți a grupelor turneului final EURO 2024 de la Hamburg, care va avea loc pe 2 decembrie, ora 19:00.”, se arată în comunicatul FRF.

Cota României la câştigarea trofeului

Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a „prăbuşit” după victoria cu Elveţia. Neînvinşi în campania de calificare, jucătorii lui Edi Iordănescu au reuşit să se claseze pe primul loc în Grupa I. Şi-au asigurat astfel prezenţa în urna a 2-a la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din Germania.

Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu aveau cota 150.00 înaintea meciului decisiv cu Israel. Nu s-a produs nicio modificare după succesul din Ungaria, datorat golurilor marcate de Puşcaş şi Ianis Hagi. Totuşi, a ajuns în cădere liberă la finalul meciului cu Elveţia.

În prezent, tricolorii au cota 100.00 la ridicarea trofeului. Aceeaşi cotă o au şi Ungaria, Cehia, Scoţia şi Serbia.

Mari favorite ale bookmakerilor sunt Anglia lui Harry Kane şi Franţa lui Kylian Mbappe. Ţara gazdă a Europeanului, Germania, este a treia în top. Cu a patra şansă este văzută Portugalia lui Cristiano Ronaldo, iar campioana en-titre, Italia, are cota 12.00.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și