Închide meniul

Barcelona a făcut o descoperire uluitoare. Un abonat a vândut peste 2.000 de bilete fanilor lui Eintracht. Ce riscă să păţească

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2022, 17:27

Barcelona a făcut o descoperire uluitoare. Un abonat a vândut peste 2.000 de bilete fanilor lui Eintracht. Ce riscă să păţească

Fanii lui Eintracht Frankfurt au făcut show pe Camp Nou

Profimediaimages

Barcelona a suferit o adevărată umilinţă în meciul cu Eintracht Frankfurt, în urma căruia a fost eliminată din Europa League. Conducătorii clubului au lansat o amplă anchetă pentru a afla cum fost posibil ca peste 25.000 de suporteri germani să fie în tribunele stadionului Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii oaspeţilor au primit numai 5.000 de bilete, dar chiar au venit într-un număr de cinci ori mai mare. Primele concluzii au fost şocante şi se anunţă măsuri drastice.

Un abonat al Barcelonei le-a vândut 2.000 de bilete fanilor lui Eintracht

Clubul catalan a vândut biletele numai online şi numai propriilor suporteri, iar revânzarea tichetelor de către socios a fost rapid identificată ca fiind principala cauză a prezenţei a zeci de mii de germani în Catalonia, pe 14 aprilie, anunţă news.ro.

Şefii Barcelonei au aflat că numai un abonat al clubului le-a vândut germanilor peste 2.000 de bilete. Acesta a dezvoltat şi o vastă reţea pentru a găsi bilete la meciurile Barcelonei şi a le vinde mai departe.

Potrivit presei locale, conducerea clubului catalan ia în considerare posibilitatea de a-l acţiona în instanţă. O plângere ar putea fi depusă în curând împotriva suporterului care a permis celor peste 2.000 de fani ai lui Eintracht Frankfurt să găsească un bilet în afara sectorului vizitatorilor.

Reclamă

Preşedintele Barcelonei, Juan Laporta, a explicat că nu mai puţin de 7.800 de „socios” au comis nereguli cu bilete la partida din Europa League dintre Barca şi Frankfurt. Sancţiuni împotriva lor şi chiar o interdicţie de a intra pe Camp Nou, sunt în prezent luate în considerare de departamentul juridic al grupării catalane, potrivit ziarului Sport.

FC Barcelona a fost eliminată de Eintracht Frankfurt în semifinalele Ligii Europa după ce a fost învinsă pe teren propriu cu 3-2. În tur, scorul fusese egal, 1-1.

Soluţia găsită de Barcelona pentru a nu mai trăi o nouă umilinţă pe Camp Nou

Joan Laporta a anunţat, la finalul partidei, că va analiza ceea ce s-a întâmpla şi că va lua măsuri. Prima tocmai a fost anunţată şi a fost anunţată.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-a fost ruşine! A fost o zi tristă atât din cauza rezultatului, cât şi a ceea ce s-a întâmplat în tribune, cu prezenţa atâtor fani nemţi pe stadion. De acum, biletele vor fi nominale la competiţiile internaţionale disputate de Barcelona pe Camp Nou.

Au fost puse la vânzare 34.440 de bilete şi au fost puse restricţii. Nu putea fi achiziţionate cu carduri de credit din Germania şi nici, pe internet, cu IP din acea ţară. Erau restricţii impuse încă de acum şase ani. Cei care le-au cumpărat, le-au trimis nemţilor. Asta e clar!

Cei care mă cunosc ştiu că îmi asum mereu responsabilităţile şi că mereu caut soluţii. Voi face în aşa fel încât să nu se mai întâmple niciodată aşa ceva!„, a declarat Juan Laporta.

Recomandări
  • Peste 25.000 de fani ai lui Eintracht Frankfurt au fost pe Camp Nou
  • Primele rezultate ale anchetei făcute de Barcelona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și