Închide meniul

Soluţia găsită de Barcelona pentru a nu mai trăi o „umilinţă” similară cu cea din meciul cu Eintracht Frankfurt. Ce vor fi obligaţi să facă fanii pentru a intra pe Camp Nou

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2022, 16:49

Soluţia găsită de Barcelona pentru a nu mai trăi o „umilinţă similară cu cea din meciul cu Eintracht Frankfurt. Ce vor fi obligaţi să facă fanii pentru a intra pe Camp Nou

Fanii lui Eintracht Frankfurt au făcut show pe Camp Nou

Profimediaimages

Barcelona a fost eliminată de Eintracht Frankfurt din sferturile de finală ale UEFA Europa League. Catalanii au cedat cu 2-3 (3-4 la general), dar au trăit şi o altă umilinţă. Fanii grupării din Bundesliga au reuşit să „fenteze” protocolul UEFA şi să îşi procure de şase ori mai multe bilete decât li se cuveneau.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În loc să intre pe Camp Nou aproximativ 5.000 de suporteri nemţi, numărul acestora a părut să fi depăşit 30.000. A fost o atmosferă de vis făcută de aceştia, spre furia lui Xavi şi a conducătorilor Barcelonei.

Primele măsuri luate de Juan Laporta după Barcelona – Eintracht Frankfurt 2-3

Joan Laporta a anunţat, la finalul partidei, că va analiza ceea ce s-a întâmpla şi că va lua măsuri. Prima tocmai a fost anunţată şi a fost anunţată.

Ne-a fost ruşine! A fost o zi tristă atât din cauza rezultatului, cât şi a ceea ce s-a întâmplat în tribune, cu prezenţa atâtor fani nemţi pe stadion. De acum, biletele vor fi nominale la competiţiile internaţionale disputate de Barcelona pe Camp Nou.

Au fost puse la vânzare 34.440 de bilete şi au fost puse restricţii. Nu putea fi achiziţionate cu carduri de credit din Germania şi nici, pe internet, cu IP din acea ţară. Erau restricţii impuse încă de acum şase ani. Cei care le-au cumpărat, le-au trimis nemţilor. Asta e clar!

Reclamă

Cei care mă cunosc ştiu că îmi asum mereu responsabilităţile şi că mereu caut soluţii. Voi face în aşa fel încât să nu se mai întâmple niciodată aşa ceva!„, a declarat Juan Laporta, citat de mundodeportivo.com.

Xavi a fost bulversat total la finalul meciului cu Eintracht Frankfurt, care i-a scos din cursa pentru trofeu. Barcelona era mare favorită la câştigarea Europa League.

Ne gândeam că va fi o adevărată finală, că o să avem 70-80.000 de suporteri barcelonezi. Dar n-a fost așa. 25.000 de suporteri adverși pe stadionul nostru? O rușine!

Reclamă 4 / 0/3

Mă așteptam să văd 70.000 sau 80.000 de fani ai Barcelonei, dar nu s-a întâmplat așa. Clubul va trebui să investigheze ce s-a întâmplat”, a spus Xavi, după ce Barca a fost eliminată de Eintracht Frankfurt.

Barcelona, eliminată de Frankfurt! Nemții au învins cu 3-2 pe Camp Nou și s-au calificat în semifinalele Europa League

Trupa lui Xavi a fost complet „anihilată” în prima repriză de Frankfurt, care venea după 5 meciuri fără victorie în toate competițiile. Germanii s-au trezit și au reușit un meci fabulos pe Camp Nou,

Frankfurt a deschis scorul în minutul 4, prin Filip Kostic, din penalty. Eric Garcia a comis un fault în propriul careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Sârbul și-a asumat responsabilitatea și l-a învins pe Ter Stegen.

Rafael Borre a dublat avantajul germanilor în minutul 36, cu un gol magistral. Servit de același Kostic, mijlocașul columbian a trimis un șut fabulos de la 20 de metri, în vinclul porții. Kostic a bifat dubla în minutul 67, cu un șut la firul ierbii, la colțul lung.

S-au arătat 9 minute de prelungire de la margine, iar catalanii au sperat până la final și au marcat de două ori. Mai întâi prin Sergio Busquets în minutul 90+1, apoi prin Memphis Depay, din penalty, în minutul 90+11. Dar n-a fost îndeajuns pentru ca trupa lui Xavi să evite eliminarea. S-a încheiat 4-3, la general, pentru Frankfurt, care a reușit o performanță extraordinară.

În semifinale, formația germană va da piept cu West Ham. Londonezii au eliminat Lyon în sferturi. Clubul lui Juan Laporta rămâne doar în cursa pentru La Liga, acolo unde are şanse minime.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și