Închide meniul
VIDEO

Seară ireală pe Camp Nou: Barcelona, eliminată de Frankfurt. Nemții s-au impus cu 3-2 și s-au calificat în semifinalele Europa League. Catalanii s-au trezit târziu și au marcat de două ori în minutele 90+1 și 90+11

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 aprilie 2022, 0:00

Seară ireală pe Camp Nou: Barcelona, eliminată de Frankfurt. Nemții s-au impus cu 3-2 și s-au calificat în semifinalele Europa League. Catalanii s-au trezit târziu și au marcat de două ori în minutele 90+1 și 90+11

Barcelona, umilită de Frankfurt în Europa League

Profimedia

Eintracht Frankfurt a produs marele șoc și a eliminat Barcelona, în sferturile UEFA Europa League. Nemții au învins formația lui Xavi pe Camp Nou, scor 3-2, și s-au calificat în semifinale cu scorul de 4-3, la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frankfurt a scris istorie pe Camp Nou. Încurajată de 30.000 de fani veniți din Germania, trupa din Bundesliga a învins Barcelona, scor 3-2, și a obținut calificarea în semifinalele UEFA Europa League.

Barcelona, eliminată de Frankfurt! Nemții au învins cu 3-2 pe Camp Nou și s-au calificat în semifinalele Europa League

Trupa lui Xavi a fost complet „anihilată” în prima repriză de Frankfurt, care venea după 5 meciuri fără victorie în toate competițiile. Germanii s-au trezit și au reușit un meci fabulos pe Camp Nou,

Frankfurt a deschis scorul în minutul 4, prin Filip Kostic, din penalty. Eric Garcia a comis un fault în propriul careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Sârbul și-a asumat responsabilitatea și l-a învins pe Ter Stegen. (VIDEO AICI)

Rafael Borre a dublat avantajul germanilor în minutul 36, cu un gol magistral (VIDEO AICI). Servit de același Kostic, mijlocașul columbian a trimis un șut fabulos de la 20 de metri, în vinclul porții. Kostic a bifat dubla în minutul 67, cu un șut la firul ierbii, la colțul lung. (VIDEO AICI)

Reclamă

S-au arătat 9 minute de prelungire de la margine, iar catalanii au sperat până la final și au marcat de două ori. Mai întâi prin Sergio Busquets în minutul 90+1 (VIDEO AICI), apoi prin Memphis Depay, din penalty, în minutul 90+11 (VEZI VIDEO). Dar n-a fost îndeajuns pentru ca trupa lui Xavi să evite eliminarea. S-a încheiat 4-3, la general, pentru Frankfurt, care a reușit o performanță extraordinară.

În semifinale, formația germană va da piept cu West Ham. Londonezii au eliminat Lyon în sferturi.

Filip Kostic, meciul carierei pe Camp Nou! Mijlocașul lui Frankfurt a „anesteziat” Barcelona

Filip Kostic a devenit primul jucător care reușește un gol și un assist într-un meci european, pe terenul Barcelonei, după 13 ani. Juninho Pernambucano era ultimul fotbalist care reușea să bifeze această performanță.

Reclamă 4 / 0/3

Eurogolul marcat de Borrea a fost al 8-lea încasat de Barca din afara careului, în toate competițiile din acest sezon.

Doar două echipe au reușit să înscrie cel puțin 3 goluri pe Camp Nou în stagiunea curentă. Ambele din Germania: Bayern Munchen și Eintracht Frankfurt.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și