Închide meniul

Bogdan Racoviţan, eliminare controversată în Sporting Lisabona – Rakow! Fanii sunt scandalizaţi: „Decizie revoltătoare”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 noiembrie 2023, 23:39

Reclamă
Bogdan Racoviţan, eliminare controversată în Sporting Lisabona – Rakow! Fanii sunt scandalizaţi: „Decizie revoltătoare

Bogdan Racoviţan, eliminare controversată în Sporting Lisabona - Rakow!

Bogdan Racovițan, în timpul unui meci pentru Rakow / Profimedia Images

Bogdan Racoviţan a fost eliminat în minutul 13 al meciului Sporting Lisabona – Rakow. Fundaşul român a văzut cartonaşul roşu după un duel în careu. S-a acordat şi penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Rakow au fost scandalizaţi decizia arbitrului. Sporting Lisabona a primit două penalty-uri în meciul cu Rakow din Europa League. La ambele penalty-uri decizia a fost luată după examinarea VAR.

Bogdan Racoviţan, eliminare controversată în Sporting Lisabona – Rakow!

Pe Twitter, fanii lui Rakow au criticat dur decizia centralului din minutul 13. „Cartonaș roșu revoltător”, „VAR nu trebuia să intervină fiindcă nu a fost un fault evident”, „Cartonașul roșu este o pedeapsă prea dură – ambii jucători și-au folosit mâinile”, „S-a vorbit atât de mult despre a nu pedepsi echipa de două ori în aceste situații, dar aici arbitrul a arătat o necunoaștere a regulilor” şi „Arbitrul a încheiat meciul în minutul 14” au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor revoltaţi.

Pedro Goncalves a marcat două goluri în meciul Sporting Lisabona – Rakow, ambele din penalty.

Arbitrul albanez Enea Jorgji a privit duelul pe ecranul VAR şi a decis să îl elimine pe Bogdan Racoviţan. Internaţionalul român şi-a pus mâinile în cap după ce a primit cartonaşul roşu.

Reclamă

Celălalt român de la Rakow, Deian Sorescu, a fost lăsat pe bancă în meciul cu Sporting Lisabona.

Bogdan Racovițan, un nou gol pentru Rakow! A intrat în topul marcatorilor din echipa poloneză

Bogdan Racovițan a reușit să marcheze un nou gol pentru Rakow etapa trecută din campionatul polonez! Fundașul a deschis scorul în partida cu cei de la Zaglabie și a intrat în topul marcatorilor din echipa sa.

Integralist în partida care a contat pentru etapa cu numărul 14 a campionatului din Polonia, Racovițan a contribuit la victoria echipei sale. Partida dintre Rakow și Zaglebie s-a încheiat cu scorul de 5-0.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 4 al duelului din etapa a 14-a, Bogdan Racovițan a deschis scorul după o execuție simplă, care s-a oprit în poarta adversarilor. Acesta a profitat de o respingere nefericită a portarului advers și a trimis balonul, printr-o lovitură de cap, în plasa porții.

După această reușită, Racovițan a ajuns la 3 goluri marcate pentru echipa sa, în cele 12 partide jucate, până în momentul de față, în campionatul din Polonia. După această reușită, fundașul se află în topul marcatorilor din lotul lui Rakow, la egalitate cu Yeboah, Drachal, Nowak și Kochergin.

În momentul de față, jucătorul polonezilor este cotat la suma de 900.000 de euro. A ajuns la Rakow în vara anului 2022. La momentul respectiv, clubul polonez l-a cumpărat de la FC Botoșani pentru suma de 600.000 de euro. Pe lângă Botoșani și Rakow a mai jucat și pentru echipele de juniori ale celor de la Dijon.

Ronaldo Deaconu, de neoprit în Polonia

Mijlocașul român a fost introdus în teren de către tehnicianul celor de la Korona în minutul 69 al duelului cu Puszcza Niepolomice, la scorul de 3-2 în favoarea echipei sale. În minutul 88 a reușit să ducă scorul la 4-2, după ce coechipierii săi au profitat de o eroare în apărarea oaspeților.

Replica oaspeților a venit în minutul 90, atunci când Cholewiak a redus din diferență. Astfel, scorul a ajuns la 4-3. Scorul final al duelului a fost stabilit tot de Ronaldo Deaconu. Acesta a reușit „dubla” în minutul 90+2 al partidei, după ce a primit o pasă senzațională. Ajuns în interiorul careului, Deaconu a înscris fără probleme în poarta apărată de Zych.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și