Închide meniul

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

Dan Roșu Publicat: 27 septembrie 2024, 8:30

Reclamă
Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag

Radu Drăguşin, eliminat în meciul cu Qarabag - Profimedia Images

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, a vorbit după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag din grupa Europa League, câştigat de londonezi cu 3-0. Acesta a pus greşeala românului pe startul greu al echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 8, Radu Drăguşin a văzut direct cartanaşul roşu, după o fază în care şi-a complicat existenţa în faţa unui brazilian, Juninho, fiind nevoit să îl pună la pământ în poziţie de ultim apărător.

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag

În momentul în care a fost eliminat, Postecoglou a fost surprins de camere dând din cap dezaprobator la adresa felului în care Radu Drăguşin a ales să trateze o fază simplă de joc, petrecută la 40 de metri de propria poartă.

„Nu i-am transmis nimic în mod special. Ce s-a întâmplat la acea fază a fost doar o consecință a startului nostru greoi de meci. Nu am avut deloc un start bun. Am fost pasivi, iar jocul nostru nu a mers. Nu știu dacă a fost din cauza faptului că meciul a început mai târziu decât trebuie, dar asta nu e o scuză.

Ca echipă nu am început jocul așa cum trebuia și așa cum aveam nevoie, pentru a ne face meciul ușor. Reacția după acea fază a fost minunată, absolut, dar sunt dezamăgit că a trebuit să trecem prin asta”, a spus Ange Postecoglou, citat de Football London.

Reclamă
Reclamă

SofaScore i-a oferit nota 3 lui Radu Drăguşin după eliminarea prematură din duelul cu Qarabag. Asta chiar dacă până la nefericitul moment, internaţionalul român cotat la 25 de milioane de euro avusese un procentaj perfect al paselor, 13 din 13.

Tottenham – Qarabag 3-0, cu Drăguşin eliminat din minutul 8

Tottenham Hotspur a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia azeră Qarabag, într-un meci din prima etapă a Ligii Europa. Fundaşul român Radu Drăguşin a fost eliminat în minutul 8.

Meciul de la Londra a început prost pentru gazde. Radu Drăguşin, titular, a greşit la o pasă înapoi a lui van de Ven şi apoi l-a faultat din postura ultimului apărător pe Juninho. Arbitrul francez Willy Delajod i-a arătat românului direct cartonaşul roşu şi elevii lui Ange Postecoglou au rămas în zece din minutul 8.

Reclamă

Chiar şi aşa Brennan Johnson a deschis scorul în minutul 12 şi la pauză Tottenham a intrat cu avantaj minim. Pape Sarr, în minutul 52, şi Dominic Solanke, în minutul 68, au adus liniştea în rândul fanilor londonezi, înscriind pentru 3-0.

Tural Bayramov a ratat un penalti pentru oaspeţi, în minutul 58, şi Tottenham s-a impus cu 3-0.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și