Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguş a marcat primul gol pentru Trabzonspor! Reuşită de senzaţie a atacantului naţionalei în Europa League

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2024, 22:05

Reclamă
Denis Drăguş a marcat primul gol pentru Trabzonspor! Reuşită de senzaţie a atacantului naţionalei în Europa League

Denis Drăguş a marcat primul gol pentru Trabzonspor!

Denis Drăguş se bucură alături de colegii de la Trabzonspor pentru un gol / Profimedia Images

Denis Drăguş a marcat primul gol pentru Trabzonspor! Atacantul naţionalei a deschis scorul în meciul Trabzonspor – Ruzomberok.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş a înscris în minutul 65 al meciului, cu un şut în vinclu de la aproximativ 15 metri.

Denis Drăguş a marcat primul gol pentru Trabzonspor! Reuşită de senzaţie a atacantului naţionalei în Europa League

Trabzonspor e ca şi calificată în turul trei preliminar din Europa League, după ce în tur a învins-o, în deplasare, cu 2-0 pe formaţia slovacă Ruzomberok.

Denis Drăguş a debutat pentru Trabzonspor în meciul tur cu Ruzomberok. Atunci atacantul naţionalei nu a reuşit să marcheze.

Reclamă
Reclamă 4

„Vreau să câştig trofee!” Denis Drăguş şi-a setat obiectivele la Trabzonspor!

Denis Drăguş şi-a setat obiectivele, după ce a fost prezentat ca noul jucător al lui Trabzonspor. Atacantul naţionalei îşi doreşte să câştige cât mai multe trofee, la noua echipă.

Denis Drăguş a fost transferat în această vară de Trabzonspor, de la Standard Liege. Atacantul a evoluat, sub formă de împrumut, la Gaziantep, în sezonul trecut, astfel că îşi va continua aventura în prima ligă din Turcia.

Atacantul naţionalei le-a mulţumit fanilor pentru primirea de care a avut parte la Trabzonspor, echipă unde va purta numărul 70, număr pe care l-a purtat şi la Gaziantep.

Reclamă

„Aș dori să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la transferul meu și pentru primirea călduroasă pe care am primit-o. Sunt foarte fericit.

Fanii noștri m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi. Sunt conștient de cât de mare este pasiunea lor. Vreau să le întorc această dragoste având un sezon bun. Vreau să câștig trofee aici”, a declarat Denis Drăguş, conform site-ului oficial al clubului.

Şi vice-preşedintele lui Trabzonspor a oferit declaraţii despre transferul lui Denis Drăguş. Acesta a transmis că are mari aşteptări de la internaţionalul român.

„Dragus este un jucător de la care avem așteptări mari. Sperăm să petrecem sezoane bune împreună. Îi spun bun venit din nou la Trabzonspor. Sper că va fi foarte fericit aici”, a declarat şi vice-preşedintele lui Trabzonspor, Yahya Karahasa.

„Alibec și Budescu, pistol cu apă” Cât de greu i-a fost lui Marius Șumudică să lucreze cu Denis Drăguș

Chiar dacă a dezvăluit că Denis Drăguș face parte din familia sa, Marius Șumudică nu s-a ascuns și a spus că i-a fost dificil să lucreze cu atacantul. Fostul antrenor de la Gaziantep a transmis și cum a reușit să îl convingă pe acesta să vină de la Standard Liege la Gaziantep.

Mi-a fost foarte greu să lucrez cu el. Alibec și Budescu au fost pistol cu apă pe lângă el. Am reușit să scot de la el maximum.

Are o personalitate diferită, îi intri greu la suflet. Îi spuneam astăzi ceva și mâine făcea altceva. Chiar dacă intram în conflict cu alți jucători, făceam orice sacrificiu pentru el. Îl iubesc.

La mine și 5 meciuri dacă joci slab, în al 6-lea tot pe tine te joc. Asta i-am spus și l-am convins să vină la Gaziantep”, a spus Marius Șumudică.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:28

Dan Petrescu, prima reacţie după calificarea în turul 3 preliminar Conference League: „La 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva”

23:24

Marian Enache şi Andrei Cornea au spus care e secretul medaliei de aur cucerite la Jocurile Olimpice: „Asta ne-a adus aici”

23:21

Cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

23:04

Costel Gâlcă, prima reacție după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League: „Greșeli mari!”

22:55

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

22:54

Neman Grodno- CFR Cluj 0-5. Ardelenii au făcut spectacol în Ungaria! Dan Petrescu, în turul 3 preliminar al Conference League

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și