Închide meniul

Erik ten Hag jubilează după ce Manchester United a eliminat-o pe Barcelona din Europa League: „O seară magnifică!”

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2023, 9:28

Reclamă
Erik ten Hag jubilează după ce Manchester United a eliminat-o pe Barcelona din Europa League: „O seară magnifică!

Erik ten Hag, prima reacție după Manchester United - Barcelona 2-1

Erik ten Hag, prima reacție după Manchester United - Barcelona 2-1 / Profimedia

Erik ten Hag jubilează după ce Manchester United a eliminat-o pe Barcelona din Europa League. „Diavolii” s-au impus cu 2-1 în returul de pe Old Trafford și s-au calificat în optimile de finală, după 4-3 la general. Fred și Antony au marcat golurile englezilor în confruntarea de pe Old Trafford. Pentru trupa lui Xavi a înscris Robert Lewandowski, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a condus cu 1-0 pe terenul lui Manchester United, la pauză. Jucătorii lui Erik ten Hag au ieșit mult mai montați de la vestiare și au pus în scenă o revenire superbă.

Erik ten Hag jubilează după ce Manchester United a eliminat-o pe Barcelona din Europa League: „O seară magnifică!”

Fred a restabilit egalitatea în debutul reprizei a doua, apoi Antony a marcat golul calificării.

La finalul meciului de pe Old Trafford, Erik ten Hag și-a lăudat la scenă deschisă elevii, în special pe Fred.

Managerul lui Manchester United consideră că echipa sa a primit un plus uriaș de încredere după ce a scos-o pe Barcelona din cursa pentru trofeul Europa League.

Reclamă
Reclamă 4

Tehnicianul olandez a avut cuvinte frumoase și la adresa catalanilor, care se află pe primul loc în La Liga.

„Este un nou pas în față, pentru că atunci când o poți învinge pe Barcelona, una dintre cele mai bune echipe din acest moment din Europa, încrederea ta devine una foarte puternică și poți să învingi pe oricine.

A fost o seară magnifică. Cred că este genial să o poți bate pe Barcelona, echipă care are 8 puncte în fața lui Real Madrid în La Liga. Am văzut în această săptămână cum joacă Real Madrid (n.r. – victoria cu 5-2 în fața lui Liverpool). Am făcut o performanță magnifică și trebuie să avem convingerea că putem câștiga jocuri importante.

Reclamă

Fred a avut un rol important deja săptămâna trecută în turul cu Barcelona, iar săptămâna aceasta la fel, mai întâi a trebuit să-l oprească pe Frenkie de Jong. Săptămâna trecută i-a dat un assist genial lui Rashford, la Barcelona, iar astăzi a marcat un gol. O evoluție strălucitoare”, a declarat Erik ten Hag, după Manchester United – Barcelona 2-1.

Xavi, prima reacție după Manchester United – Barcelona 2-1: „Viața merge înainte!”

Xavi este de părere că micile detalii au făcut diferența în „dubla” cu Manchester United.

„Este doar vina noastră!”, a atras atenția Xavi, care spune că absențele lui Pedri și Gavi au cântărit enorm în returul de pe Old Trafford. Pedri a fost accidentat, iar Gavi suspendat, la meciul retur cu Manchester United.

Xavi își dorește acum ca el și jucătorii săi să treacă repede peste eliminarea din UEFA Europa League și să se concentreze pe celelalte două obiective rămase: titlul în La Liga și Cupa Spaniei.

„Golul de 1-1 ne-a afectat foarte tare, a venit după o minge pierdută de noi. Duelurile câștigate au reprezentat cheia meciului. Ei sunt o echipă bună și au adus foarte multă intensitate în joc. Este păcat, am avut meciul sub control după o primă repriză bună, în care am jucat confortabil. Cred că meciul a fost echilibrat pe ambele terenuri, dar micile detalii au fost de partea lor.

Este o dezamăgire foarte mare pentru că eram entuziasmați. Cred că am jucat foarte bine, în fața unui adversar uriaș. Sunt foarte puternici din punct de vedere fizic. Golul de 1-1 ne-a rănit foarte mult. Dacă nu ne-ar fi egalat atât de repede, am fi început să controlăm repriza a doua la fel ca pe prima.

Este vina noastră, trebuia să avem mai multă răbdare în repriza a doua și să jucăm mai mult în interior. Dacă Pedri și Gavi ar fi fost pe teren, cred că repriza a doua ar fi fost diferită. Dar nu trebuie să căutăm scuze.

Xavi, debusolat după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League

Sergi Roberto a jucat bine. Kessie, foarte bun, la fel și Frenkie (n.r. – De Jong). Am făcut o primă repriză excelentă și este păcat. Am jucat bine pe flancuri în prima repriză, am avut oportunitatea să facem 2-0 după o presiune mare pusă de Sergi Roberto. Este o cupă europeană, iar detaliile sunt importante. Nu am reușit să le controlăm. Dar echipa a demonstrat că poate mai mult și ne-am arătat adevărata față.

Am arătat mai bine decât în sezonul trecut. În sezonul precedent n-am avut destul timp să demonstrăm ce putem. În acest sezon am jucat pe terenul lui Bayern, cu Inter și, acum, cu Manchester United. Vorbim despre echipe mari, foarte puternice. Noi am pierdut aceste meciuri din cauza micilor detalii. Trebuie să revenim mai puternici.

Trebuie să fim auto-critici și să încercăm din nou în sezonul viitor, să fim mai competitivi. În afară de meciul din deplasare cu Bayern, ne-am ridicat mereu la un nivel bun. Dar trebuie să fim la un nivel și mai bun.

Partea bună este că duminică vom avea un alt meci. Acum trebuie să ne concentrăm pe celelalte două trofee rămase, campionatul și Cupa Spaniei. Trebuie să ne ridicăm. Viața merge înainte!”, a declarat Xavi, după Manchester United – Barcelona 2-1, citat de Mundo Deportivo.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și