Închide meniul

Fanii Barcelonei, decizie radicală după „invazia” suporterilor lui Frankfurt de pe Camp Nou!

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 19:27

Reclamă
Fanii Barcelonei, decizie radicală după „invazia suporterilor lui Frankfurt de pe Camp Nou!

Fanii lui Eintracht Frankfurt au făcut show pe Camp Nou

Profimediaimages

Fanii Barcelonei au luat o decizie radicală după „invazia” suporterilor lui Eintracht Frankfurt pe Camp Nou. O grupare importantă și consistentă a fanilor catalani a anunțat că nu va fi prezentă la partida cu Cadiz, din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultrașii Barcelonei au răbufnit după ce stadionul Camp Nou a fost luat cu asalt de fanii lui Eintracht Frankfurt. Joi seară, aproximativ 30.000 de suporteri germani au fost prezenți în tribunele arenei din Catalonia, în ciuda faptului că aveau rezervate numai 5.000 de bilete.

Fanii celor de la Barcelona, decizie radicală după „invazia” fanilor lui Eintracht Frankfurt pe Camp Nou

Nemții și-au împins nonstop echipa de la spate, dominând copios atmosfera de pe Camp Nou. Situația inedită a fost explicată în presa iberică. Se pare că foarte mulți abonați ai Barcelonei au anunțat că nu vor merge la meciul din Europa League, iar suporterii lui Frankfurt au profitat și și-au achiziționat bilete în toate zonele stadionului, chiar de la fanii catalani.

Conducerea clubului a anunțat că va analiza evenimentele respective. Între timp, ultrașii Barcei au luat o decizie radicală, în semn de protest. Potrivit Barca Times, gruparea „La Grada de Animacio” a anunțat că nu va fi prezentă la partida cu Cadiz, din campionat.

Reclamă
Reclamă 4

Decizia conducerii Barcelonei, după ce 30.000 de suporteri germani au luat cu asalt Camp Nou

Joan Laporta a explicat ulterior cum au ajuns cei 30.000 de fani ai lui Frankfurt pe Camp Nou.

„Clubul nu a vândut bilete suporterilor germani şi a adoptat restricţiile disponibile, aşa cum a fost cazul în ultimele şase sezoane. Cei care au cumpărat biletele le-au vândut germanilor.”, a explicat Joan Laporta, președintele Barcelonei.

Și conducerea catalanilor va lua măsuri radicale după invazia suporterilor lui Eintracht Frankfurt. De acum înainte, Barcelona va vinde numai bilete nominale și netransferabile în meciurile din cupele europene.

Reclamă

Barcelona a fost eliminată în sferturile Europa League, după ce Eintracht Frankfurt a câștigat returul de pe Camp Nou, scor 3-2 (4-3, la general).

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și