Închide meniul

FOTO | Cum a fost surprins Gigi Becali în loja de pe stadionul „Toumba”, înainte de PAOK – FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 3 octombrie 2024, 21:19

Reclamă
FOTO | Cum a fost surprins Gigi Becali în loja de pe stadionul Toumba”, înainte de PAOK – FCSB!

Cum a fost surprins Gigi Becali în loja de pe „Toumba”, înainte de PAOK - FCSB!

Profimedia

Iată cum a fost surprins Gigi Becali în loja de pe „Toumba”, înainte de PAOK – FCSB! Patronul campioanei a ales să facă deplasarea la Salonic și a fost surprins, pe stadion, alături de anumiți apropiați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre PAOK Salonic și FCSB va începe de la ora 22:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida contează pentru etapa cu numărul 2 a grupei principale din UEFA Europa League.

Cum a fost surprins Gigi Becali în loja de pe „Toumba”, înainte de PAOK – FCSB!

Înainte de startul partidei, Gigi Becali a fost surprins în loja arenei din Salonic. Alături de patron se află și mai mulți apropiați, printre care Ionuț Luțu și „Brad Pitt” Alexandru Tudor, fostul arbitru care s-a schimbat radical față de perioada în care oficializa partide.

FOTO: GSP.ro

Prezența patronului pe stadion nu este însă una surprinzătoare. Chiar dacă nu obișnuiește să mai meargă la meciurile echipei sale, Gigi Becali a anunțat încă de la tragerea la sorți a adversarelor din faza ligii că va merge la Salonic, pentru duelul cu echipa lui Răzvan Lucescu, campioana din Super Liga Greciei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Echipa de start a FCSB-ului, pentru duelul cu PAOK:

Reclamă
Reclamă

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – Crețu, Dawa, M.Popescu, Radunovic – Șut, Lixandru – Băluță, Olaru, Fl. Tănase – Bîrligea
Rezerve: Vlad, Panțîru, M.Popescu, Oct. Popescu, Edjouma, Baeten, Musi, Alhassan, Luis Phelipe, Miculescu, Ștefăenscu, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Aşteptăm cu nerăbdare să înceapă”

Marius Ştefănescu este plin de încredere înainte de PAOK – FCSB, partida din etapa a doua a grupei principale din Europa League. Duelul începe la ora 22:00 şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cu câteva zeci de minute înaintea fluierului de start, Marius Ştefănescu a declarat că jucătorii lui Elias Charalambous sunt pregătiţi pentru „infernul” de pe Toumba să că abia aşteaptă lovitura de start.

Reclamă

Rezervă în partida din această seară de la Salonic, Marius Ştefănescu a declarat că jucătorii campioanei României au analizat echipa lui Răzvan Lucescu şi speră să profite de minusurile campioanei din Grecia:

„Suntem pregătiți de acest meci, așteptăm cu nerăbdare să înceapă și să facem o figură frumoasă. Fiecare victorie îți dă încredere, sperăm să obținem victoria și în această seară.

I-am analizat, sunt o echipă puternică, dar, cum toate echipele au puncte forte, cred că și ei au minusurile lor. Sper să jucăm noi bine și să îi surprindem, la acele minusuri pe care le au”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 4 oct.

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic

23:39

Darius Olaru, eliminat în PAOK Salonic – FCSB! Gest stupid al căpitanului roş-albaştrilor în repriza secundă

23:37

PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic

23:22

Daniel Bîrligea, al doilea gol în Europa League pentru FCSB! Reacţia imediată a lui Răzvan Lucescu

23:08

Mihai Lixandru a urlat de durere pe gazon în PAOK – FCSB şi a fost luat cu targa. A fost schimbat cu Edjouma

22:57

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: „Mi-e jenă doar să înot”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 6 „Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă
Citește și