Închide meniul

Gerard Pique nu s-a putut abține! Reacție fermă în direct, după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 februarie 2023, 9:08

Gerard Pique nu s-a putut abține! Reacție fermă în direct, după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League

Gerard Pique, reacție după Manchester United - Barcelona 2-1

Gerard Pique, reacție după Manchester United - Barcelona 2-1 / Mundo Deportivo

Gerard Pique nu s-a putut abține! Fostul fundaș a avut o reacție fermă live, după ce Barcelona a fost eliminată din UEFA Europa League. Formația catalană a fost învinsă de Manchester United, cu 4-3 la general, după 2-2 în tur și 2-1 în retur. Pique a aflat rezultatul final al meciului retur de pe Old Trafford fix când se afla în timpul unei transmisiuni în direct, pe Twitch.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique se afla în direct pe canalul de Twitch al Kings League, competiția de fotbal pe care o finanțează. Fostul internațional spaniol avea o stare excelentă, până când a aflat ce s-a întâmplat pe Old Trafford.

Gerard Pique nu s-a putut abține! Reacție fermă în direct, după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League

Gerard Pique a resimțit din plin eliminarea Barcelonei din Europa League. Fostul fundaș nu și-a putut ascunde frustrarea, deși era în transmisiune directă.

Ceilalți invitați din studio au început să râdă în momentul în care meciul dintre Manchester United și Barcelona s-a încheiat. Toată atenția s-a îndreptat apoi către Gerard Pique, în așteptarea unei reacții.

După câteva secunde, fostul căpitan de pe Camp Nou a luat microfonul și, cu o figură debusolată, a transmis un mesaj scurt:

Reclamă

„O dezamăgire uriașă”, a spus Gerard Pique, citat de Mundo Deportivo, vizibil afectat de rezultatul de pe Old Trafford.

Invitații săi din studio-ul Kings League au început să râdă și mai tare, după reacția lui Pique.

Gerard Pique a bifat 4 apariții în sezonul actual din cupele europene, înainte să își anunțe retragerea din fotbal la finalul anului trecut. El a jucat 4 meciuri în grupele UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona a încheiat pe locul 3 grupa respectivă, apoi a jucat în play-off-ul pentru optimile Europa League.

Catalanilor le-a ieșit în față cel mai greu adversar posibil. Manchester United a învins echipa lui Xavi cu 4-3, la general, și a obținut calificarea în faza următoare din Europa League.

Xavi, prima reacție după Manchester United – Barcelona 2-1: „Viața merge înainte!”

Xavi este de părere că micile detalii au făcut diferența în „dubla” cu Manchester United.

„Este doar vina noastră!”, a atras atenția Xavi, care spune că absențele lui Pedri și Gavi au cântărit enorm în returul de pe Old Trafford. Pedri a fost accidentat, iar Gavi suspendat, la meciul retur cu Manchester United.

Xavi își dorește acum ca el și jucătorii săi să treacă repede peste eliminarea din UEFA Europa League și să se concentreze pe celelalte două obiective rămase: titlul în La Liga și Cupa Spaniei.

„Golul de 1-1 ne-a afectat foarte tare, a venit după o minge pierdută de noi. Duelurile câștigate au reprezentat cheia meciului. Ei sunt o echipă bună și au adus foarte multă intensitate în joc. Este păcat, am avut meciul sub control după o primă repriză bună, în care am jucat confortabil. Cred că meciul a fost echilibrat pe ambele terenuri, dar micile detalii au fost de partea lor.

Este o dezamăgire foarte mare pentru că eram entuziasmați. Cred că am jucat foarte bine, în fața unui adversar uriaș. Sunt foarte puternici din punct de vedere fizic. Golul de 1-1 ne-a rănit foarte mult. Dacă nu ne-ar fi egalat atât de repede, am fi început să controlăm repriza a doua la fel ca pe prima.

Reclamă

Este vina noastră, trebuia să avem mai multă răbdare în repriza a doua și să jucăm mai mult în interior. Dacă Pedri și Gavi ar fi fost pe teren, cred că repriza a doua ar fi fost diferită. Dar nu trebuie să căutăm scuze.

Xavi, debusolat după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League

Sergi Roberto a jucat bine. Kessie, foarte bun, la fel și Frenkie (n.r. – De Jong). Am făcut o primă repriză excelentă și este păcat. Am jucat bine pe flancuri în prima repriză, am avut oportunitatea să facem 2-0 după o presiune mare pusă de Sergi Roberto. Este o cupă europeană, iar detaliile sunt importante. Nu am reușit să le controlăm. Dar echipa a demonstrat că poate mai mult și ne-am arătat adevărata față.

Am arătat mai bine decât în sezonul trecut. În sezonul precedent n-am avut destul timp să demonstrăm ce putem. În acest sezon am jucat pe terenul lui Bayern, cu Inter și, acum, cu Manchester United. Vorbim despre echipe mari, foarte puternice. Noi am pierdut aceste meciuri din cauza micilor detalii. Trebuie să revenim mai puternici.

Trebuie să fim auto-critici și să încercăm din nou în sezonul viitor, să fim mai competitivi. În afară de meciul din deplasare cu Bayern, ne-am ridicat mereu la un nivel bun. Dar trebuie să fim la un nivel și mai bun.

Partea bună este că duminică vom avea un alt meci. Acum trebuie să ne concentrăm pe celelalte două trofee rămase, campionatul și Cupa Spaniei. Trebuie să ne ridicăm. Viața merge înainte!”, a declarat Xavi, după Manchester United – Barcelona 2-1, citat de Mundo Deportivo.

Recomandări
  • Gerard Pique nu s-a putut abține
  • Reacție fermă în direct, după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și