Închide meniul

Jurgen Klopp a „tunat” la conferința de presă după Toulouse – Liverpool 3-2. Ce l-a deranjat după meciul din Europa League

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 9:26

Jurgen Klopp a tunat” la conferința de presă după Toulouse – Liverpool 3-2. Ce l-a deranjat după meciul din Europa League

Jurgen Klopp a „tunat” la conferința de presă după Toulouse - Liverpool 3-2

Jurgen Klopp, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Jurgen Klopp a tunat la conferința de presă după Toulouse – Liverpool 3-2! Tehnicianul formației din Premier League i-a „taxat” pe oficialii formației din Franța, după partida care a contat pentru etapa a 4-a a grupelor UEFA Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii tehnicianului german au fost învinși de către echipa din Hexagon, într-un meci în care dramatismul a atins cote alarmante. „Cormoranii” au înscris în minutul 89 și mai aveau nevoie de un singur gol, pentru a restabili egalitatea. Totuși, chiar dacă Quansah a marcat la ultima fază a partidei, reușita acestuia a fost anulată, iar scorul final al duelului a rămas de 3-2 în favoarea celor de la Toulouse.

Jurgen Klopp a tunat la conferința de presă după Toulouse – Liverpool 3-2! Atac la adresa oficialilor francezi

După meci, antrenorul celor de la Liverpool s-a arătat deranjat de modul în care oficialii francezi au organizat conferința de presă. Aceasta a avut loc într-un cort de lângă stadion, iar fanii lui Toulouse provocau mult zgomot, la ieșirea de pe stadion. Acest lucru a fost subliniat de Jurgen Klopp, care a menționat faptul că nu poate auzi bine întrebările venite din partea jurnaliștilor.

Totodată, tehnicianul german s-a arătat dezamăgit de forma echipei sale, care nu a reușit să obțină nici mărcar un punct din deplasarea din Hexagon.

„Am fost la fel de organizați în teren ca această conferință de presă, destul de haotic. Cine a avut ideea să facem conferința de presă aici? Wow!

Reclamă

Am văzut reluarea și nu cred că a fost henț. Mingea îl lovește în piept prima dată, iar asta s-a întâmplat cu destul de mult timp înainte ca golul să fie marcat. E o fază discutabilă, dar eu sunt mai îngrijorat de nivelul arătat de noi.

Trebuie să fim mai buni, mai agresivi. Am meritat să pierdem pentru că adversarii au câștigate toate duelurile decisive. Nu am fost suficient de buni pe faza defensivă și am încasat trei goluri”, a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă, citat de mirror.co.uk.

Toate rezultatele din etapa a 4-a a grupelor UEFA Europa League

Etapa a 4-a din UEFA Europa League a oferit o nouă serie de surprize! Formații precum AS Roma sau Liverpool au fost învinse în cadrul partidelor disputate. Iată lista completă a rezultatelor înregistrate în etapa care a dat startul returului din grupe:

Reclamă 4 / 0/3
  • Ajax – Brighton: 0-2
  • LASK Linz – Royale Union: 3-0
  • Maccabi Haifa – Villareal: 1-2
  • Qarabag – Leverkusen: 0-1
  • Rennes – Panathinaikos: 3-1
  • Servette – Sheriff Tiraspol: 2-1
  • Slavia Praga – AS Roma: 2-0
  • Toulouse – Liverpool: 3-2
  • AEK Atena – Olympique Marseille: 0-2
  • Atalanta – Sturm Graz: 1-0
  • Betis – Aris Limassol: 4-1
  • Freiburg – Backa Topola: 5-0
  • Hacken – Molde: 1-3
  • Rangers – Sparta Praga: 2-1
  • Sporting Lisabona – Rakow: 2-1
  • West Ham – Olympiakos: 1-0
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și