Închide meniul

Toulouse – Liverpool 3-2 și Ajax – Brighton 0-2! Toate rezultatele din Europa League sunt AICI

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 0:02

Toulouse – Liverpool 3-2 și Ajax – Brighton 0-2! Toate rezultatele din Europa League sunt AICI

Toulouse - Liverpool 3-2 și Ajax - Brighton 0-2

Jucătorii din meciul dintre Toulouse și Liverpool / Profimedia

Toulouse – Liverpool 3-2 și Ajax – Brighton 0-2 au fost în format LIVE SCORE. Acestea au fost doar două dintre duelurile tari din cadrul etapei cu numărul 4 din grupele UEFA Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă meciurile menționate anterior, tot astăzi au jucat și formații precum Sporting Lisabona, Rakow, West Ham sau Olympique Marseille. Echipa lui Racoviţan şi Sorescu a pierdut cu 2-1 cu Sporting Lisabona. Bogdan Racoviţan a fost eliminat în minutul 13, la un duel în careu. Arbitrul a dictat atât penalty, cât şi roşu, lovitura de la 11 metri fiind transformată de Pedro Goncalves. Acelaşi Goncalves avea să marcheze şi în repriza secundă, tot din penalty.

LIVE SCORE | Grupele UEFA Europa League

Min 75: West Ham – Olympiakos 1-0! Paqueta a dat lovitura, după o centrare a lui Ward-Prowse

Min 37: AEK Atena – Olympique Marseille 0-1! Mbemba a înscris cu o lovitură de cap, după un corner

Min 1: AEK Atena – Olympique Marseille 0-0: A început meciul!

Reclamă

Min 1: West Ham – Olympiakos 0-0: A început meciul!

Toulouse – Liverpool 3-2: Final de meci!

Ajax – Brighton 0-2: Final de meci!

Reclamă 4 / 0/3

Min 90+8: Toulouse – Liverpool 3-2: Final dramatic în Franța! Gol anulat pentru trupa lui Klopp, pe motiv de henț!

Min 89: Toulouse – Liverpool 3-2! Mac Allister i-a pasat excelent lui Jota, care a trimis balonul în poartă

Min 76: Toulouse – Liverpool 3-1! Magri a profitat de o nouă greșeală a „cormoranilor”.

Min 74: Toulouse – Liverpool 2-1! Casseres și-a trimis balonul în propria poartă!

Min 58: Toulouse – Liverpool 2-0! Balonul trimis de Dallinga a lovit inițial bara, dar în cele din urmă a intrat în poarta lui Allison

Min 53: Ajax – Brighton 0-2! Adingra a trimis balonul direct în vinclu

Min 36: Toulouse – Liverpool 1-0: Donnum a dat lovitura după o greșeală în apărarea „cormoranilor”

Reclamă

Min 15: Ajax – Brighton 0-1! Ansu Fati a marcat pe Johan Cruyff Arena!

Min 1: Ajax – Brighton 0-0: A început meciul!

Min 1: Toulouse – Liverpool 0-0: A început meciul!

Rezultatele din etapa a 4-a a grupelor UEFA Europa League

Ajax – Brighton LIVE SCORE (19:45)

Cele două formații fac parte din Grupa B a UEFA Europa League, în care fiecare formație are încă șanse la calificarea în fazele eliminatorii ale competiției. Primul loc al grupei este ocupat de cei de la Olympique Marseille, cu 5 puncte, în timp ce pe poziția a 2-a se află AEK Atena, cu 4 puncte.

Oaspeții din această seară se află pe poziția a 3-a, cu 4 puncte, înaintea partidei de pe stadionul Johan Cruyff, din Amsterdam. De cealaltă parte, Ajax este pe ultimul loc, cu doar 2 puncte obținute după cele 3 partide jucate.

Cele două cluburi s-au mai duelat în cadrul acestei grupe în luna octombrie. La momentul respectiv, partida a fost câștigată de cei de la Brighton, cu scorul de 2-0.

Înainte de acest meci, cei de la Ajax trec printr-o perioadă slabă în campionatul intern. Totuși, chiar dacă se află pe poziția a 11-a în Eredivise, gazdele din această seară au reușit să treacă, în ultima etapă, de cei de la Heerenveen, cu scorul de 4-1.

De cealaltă parte, cei de la Brighton sunt pe locul al 7-lea în Premier League. În ultima etapă, „pescărușii” au obținut un rezultat de egalitate în partida cu Everton, care s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Toulouse – Liverpool LIVE SCORE (19:45)

Cele două cluburi fac parte din Grupa E a UEFA Europa League și se luptă pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiției. Totuși, este de notat faptul că echipa pregătită de către Jurgen Klopp este ca și calificată în primăvara europeană, având în vedere faptul că ocupă primul loc în grupă, cu 9 puncte după 3 meciuri.

Pe poziția a 2-a se află formația belgiană Royale Union, care are 4 puncte după tot atâtea partide jucate. Pe locul 3 sunt gazdele din duelul meționat anterior, la egalitate de puncte cu belgienii.

Ultima poziție este ocupată ce cei de la LASK Linz, care nu au reușit să obțină niciun punct după partidele jucate, până în momentul de față.

Cele două echipe s-au întâlnit și în etapa precedentă a grupelor, care a încheiat turul competiției. La momentul respectiv, „cormoranii” lui Klopp au câștigat meciul de pe Anfield, cu scorul de 5-1.

Înaintea partidei, cei de la Toulouse vin după o înfrângere în campionat, scor 1-2 cu Le Havre. De cealaltă parte, Liverpool a obținut doar un rezultat de egalitate cu Luton Town.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și