Închide meniul
VIDEO

Kevin Trapp, eroul lui Eintracht Frankfurt în finala Europa League. Parade miraculoase în minutele 118 şi 121 + Reacţia fanilor după victoria cu Rangers

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2022, 8:37

Kevin Trapp, eroul lui Eintracht Frankfurt în finala Europa League. Parade miraculoase în minutele 118 şi 121 + Reacţia fanilor după victoria cu Rangers

Kevin Trapp, eroul lui Eintracht Frankfurt în finala Europa League

Kevin Trapp, eroul lui Eintracht Frankfurt / Colaj Profimediaimages

Kevin Trapp, eroul lui Eintracht Frankfurt în finala Europa League. Portarul de 31 de ani a făcut minuni împotriva lui Rangers şi şi-a ajutat echipa să revină după 62 de ani în UEFA Champions League. I-a lăsat pe Ianis Hagi şi coechipierii săi fără trofeu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scoţienii au avut şanse rarisime de a câştiga finala, dar Trapp a fost într-o zi de graţie. În a doua repriză de prelungiri, în minutul 118, a reuşit parada sezonului. A intervenit incredibil în faţa lui Ryan Kent.

Kevin Trapp, eroul lui Eintracht Frankfurt în finala Europa League

Portarul revenit în Bundesliga după ce a fost rezervă la PSG a fost uriaş şi la ultima fază înainte de executarea loviturilor de departajare. A scos din vinclu o lovitură liberă executată impecabil, în minutul 121.

VEZI AICI VIDEO CU PARADA LUI TRAPP!

Reclamă

Trapp şi-a continuat evoluţia miraculoasă şi în cel mai dramatic moment. A scos execuţia lui Aaron Ramsey, de la 11 metri. Coechipierii săi au executat impecabil de la punctul cu var şi Eintracht a devenit campioana Europa League.

Aceasta nu este noaptea mea. Este noaptea tuturor. Nu se reduce la un singur jucător, se reduce la o întreagă echipă. În campionat a fost o dezamăgire, pentru că nu ne-am calificat în Europa, dar acum euforia este uriașă. Așteptăm cu nerăbdare Liga Campionilor. Este greu să îţi găsești cuvintele„, a declarat Kevin Trapp la finalul meciului, potrivit uefa.com.

Odată cu victoria din finala Europa League, Frankfurt și-a asigurat prezența în UEFA Champions League în stagiunea următoare. Va fi a doua participare pentru Frankfurt în cea mai importantă competiție de cluburi din lume, prima fiind în urmă cu 62 de ani. E cea mai lungă așteptare a unui club între două participări în Liga Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

A fost show şi la conferinţa de presă, acolo unde jucătorii au intrat peste antrenorul Oliver Gasner, au cântat şi l-au stropit cu apă.

50.000 de fani ai lui Eintracht au văzut finala Europa League de pe propriul stadion

Numai 9.000 de suporteri ai lui Eintracht au putut vedea finala cu Rangers de pe Ramon Sanchez Pizjuan. Interesul a fost însă unul uriaş, astfel că fanii s-au adunat în număr mare pe propriul stadion. Aproximativ 50.000 de susţinători au venit pe Deutsche Bank Park din Frankfurt şi au făcut o atmosferă de zile mari.

Aceştia au văzut meciul de pe un ecran uriaş şi s-au bucurat la maximum după ce favoriţii lor au devenit campioni în Europa League.

VEZI AICI NEBUNIA DE PE ARENĂ DE LA FINALUL MECIULUI!

Frankfurt – Rangers 1-1 (5-4 d.l.d.). Nemții au câștigat trofeul Europa League!

Rangers a deschis scorul în minutul 57, prin Joe Aribo, și visa la trofeul Europa League. Bucuria scoțienilor a durat însă numai 12 minute. Frankfurt a restabilit egalitatea în minutul 69, prin Rafael Borre.

După primele 90 de minute, tabela indica 1-1, iar finala a intrat în prelungiri. Scoțienii s-au aflat aproape să dea marea lovitură chiar în minutul 120, la lovitura liberă executată de căpitanul James Tavernier. Trapp a intervenit însă excelent, iar partida s-a decis la loviturile de departajare.

Reclamă

Aaron Ramsey a fost singurul jucător care a ratat la „loteria” penalty-urilor. Trapp s-a opus și a devenit eroul lui Frankfurt.

Recomandări
  • Kevin Trapp a făcut minuni în Eintracht Frankfurt – Rangers 1-1 (5-4 d.l.d.)
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și