Închide meniul

A fost spectacol în Europa! Debut cu stângul pentru Mircea Lucescu în Fenerbahce – Dinamo Kiev 2-1. Cristiano Ronaldo&co, eşec în Manchester United – Real Sociedad 0-1. Toate rezultatele sunt AICI

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2022, 0:30

Reclamă
A fost spectacol în Europa! Debut cu stângul pentru Mircea Lucescu în Fenerbahce – Dinamo Kiev 2-1. Cristiano Ronaldo&co, eşec în Manchester United – Real Sociedad 0-1. Toate rezultatele sunt AICI

Se anunţă spectacol în cupele europene

Se anunţă spectacol în cupele europene / Profimedia

A fost spectacol în Europa! Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, a debutat cu stângul şi a pierdut meciul cu Fenerbahce, scor 1-2. Manchester United, cu Cristiano Ronaldo pe teren, a fost învinsă de Real Sociedad acasă, 0-1. Arsenal a debutat cu un succes la Zurich, 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o seară magică şi pentru Ştefan Radu, care a evoluat în Lazio – Feyenoord 4-2. Rivala AS Roma, condusă de Jose Mourinho, a fost învinsă de Ludogoreţ, 1-2.

Spectacol în Europa! Rezultatele serii

Update 00.00: Rezultatele serii sunt următoarele.

Conference League:

  • Grupa A: AC Fiorentina – FK RFS Riga 1-1; Heart of Midlothian – Istanbul Basksehir 0-4
  • Grupa B: Anderlecht – Silkeborg 1-0; West Ham United – FCSB 3-1
  • Grupa C: Austria Viena – Hapoel Beer-Sheva 0-0; Villarreal – Lech Poznan 4-3
  • Grupa D: FC Slovacko – Partizan Belgrad 3-3; OGC Nice – FC Koln 1-1
  • Grupa E: Vaduz – Apollon Limassol 0-0; Dnipro-1 – AZ Alkmaar 0-1
  • Grupa F: Molde – Gent 0-0; Shamrock Rovers – Djurgarden 0-0
  • Grupa G: Sivasspor – Slavia Praga 1-1; Ballkani – CFR Cluj 1-1
  • Grupa H: Slovan Bratislava – Zalgiris 0-0; Basel – Pyunik Erevan 3-1

Europa League:

Reclamă
Reclamă 4

Update 21.40: S-au încheiat primele meciuri ale serii! Fenerbahce – Dinamo Kiev s-a termint 2-1, iar echipa lui Mircea Lucescu a ajuns la cinci eşecuri consecutive, în toate competiţiile.

Update 19.45: Au început primele meciuri ale serii!

Meciurile serii în Europa League:

Reclamă

Fenerbahce – Dinamo Kiev, 19:45
Ludogorets – AS Roma, 19:45
Zurich – Arsenal, 19:45
Lazio – Feyenoord, 22:00
Manchester United – Real Sociedad, 22:00
Steaua Roşie Belgrad – Monaco, 22:00

Meciurile serii în Conference League:

FC Ballkani – CFR Cluj, 19:45
Anderlecht – Silkeborg, 19:45
Nice – Koln, 19:45
West Ham – FCSB, 22:00

Rareş Ilie, impresionat de nivelul campionatului francez

Rareş Ilie a analizat prima ligă din Franţa, după primele sale meciuri la Nice. Mijlocaşul român a recunoscut că nivelul campionatului din hexagon i-a depăşit aşteptările, însă este convins că se va acomoda.

Rareş Ilie a foat vândut în această vară de Rapid, la Nice, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Mijlocaşul a debutat deja la noua echipa, bifând patru partida ca titular.

„Da, e mai tare campionatul decât mă aşteptam. E diferit faţă de ce ştiam, e ridicat, jucătorii sunt mult mai puternici, mai rapizi. Dar uşor, uşor voi ajunge la nivelul fizic pentru că în rest cred că mă descurc. E foarte frumos aici, m-am acomodat”, a declarat Rareş Ilie, conform Orange Sport.

Rareş Ilie evoluează la Nice alături de jucători cu renume, precum Aaron Ramsey şi Kasper Schmeichel. Mijlocaşul susţine că a fost foarte bine primit de către noii săi colegi.

„(n.r. cum e să ai asemenea colegi?) Da, îi urmăream la televizor când eram mai mic, am fost surprins la început, dar m-am acomodat, acum sunt prieten cu ei, nu pot să stau la nesfârşit, <<uau, cine e>>, sunt colegii mei şi încearcă să mă ajute să mă acomodez cât mai repede„, a mai spus Rareş Ilie, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Rareş Ilie a bifat cinci partide în tricoul lui Nice în acest sezon, dintre care în patru a fost titular. Românul va evolua alături de echipa sa în grupele Conference League, acolo unde se vor duela cu formaţii precum Koln, Partizan şi Slovacko.

Mircea Lucescu: „Se vede că mintea e obosită!”

Mircea Lucescu a oferit primele declaraţii, după o nouă înfrângere alături de Dinamo Kiev. Campioana Ucrainei a fost învinsă de Zorya, scor 3-2, iar „Il Luce” acuză oboseala psihică acumulată de jucătorii săi.

Dinamo Kiev a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat. Trupa lui Mircea Lucescu se pregpteşte de debutul în grupele Europa League, unde se vor duela în primul meci cu Fenerbahce.

„La începutul sezonului am jucat 21 de partide de verificare, 18 victorii, trei egaluri, încrederea era mare. Acum, prioritatea băieților e ce se întâmplă cu familia, cu școala copiilor… Așa mi se pare. Fizic stăm bine, dar se vede că mintea e obosită.

Un joc plin de nervi, de precipitare. Fără atenție, fără concentrare, am vrut să ajungem prea repede în careu și am făcut atâtea greșeli. Le-am atras atenția jucătorilor înainte că trecem prin clipe foarte dificile. Plus accidentările lui Tsigankov, a lui Popov.

Mă supără lucruri care nu apar în fotbalul european, multe simulări, multe întreruperi, multe discuții între arbitru și jucători, ce nu fac decât să întrerupă continuitatea, ritmul partidei. Arbitrii trebuie să judece mult mai repede, să dea mai iute drumul la meci, pentru că altfel se joacă foarte puțin. Au început să le explice jucătorilor fiecare fază și echipele care se apără profită mult.

E o perioadă dificilă, din care trebuie să ieșim cu multă atenție, calm și înțelegere. Ne așteaptă joi un meci mult mai important, cu Fenerbahce. În campionat se mai pot recupera puncte, dar în Europa League suntem obligați să jucăm bine”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și