Închide meniul

Manchester United, egal dramatic cu Sevilla, în meciul serii din Europa League! Juventus, victorie la limită cu Sporting! Toate rezultatele, AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 23:40 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 18:22

Manchester United, egal dramatic cu Sevilla, în meciul serii din Europa League! Juventus, victorie la limită cu Sporting! Toate rezultatele, AICI

Manchester United este la un pas să îşi schimbe patronul

Bruno Fernandes şi Antony, în timpul unui meci la Manchester United/ Profimedia

Manchester United – Sevilla 2-2 a fost meciul serii din sferturile Europa League. Partida de pe Old Trafford a fost în format live score, pe AS.ro. AS Roma şi Juventus au jucat şi ele în această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate rezultatele serii, din sferturile Europa League şi Conference League, sunt pe AS.ro.

Manchester United – Sevilla 2-2, meciul serii din sferturile Europa League | Rezultatele, AICI

Rezultatele serii din Europa League:

Rezultatele serii din Conference League:

Final! Manchester United – Sevilla 2-2 şi Juventus – Sporting 1-0!

Reclamă

Min. 90+2: Manchester United – Sevilla 2-2!  Harry Maguire a „reuşit” un autogol în prelungirile meciului!

Min. 85: Manchester United – Sevilla 2-1! Navas reduce din diferenţă pentru andaluzi, pe Old Trafford.

Min. 73: Juventus – Sporting 1-0! Gatti a deschis scorul pentru „Bătrâna Doamnă”.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 21: Manchester United – Sevilla 2-0! Sabitzer reuşeşte „dubla”, iar trupa lui Erik ten Hag îşi măreşte avantajul pe tabelă!

Min. 15: Manchester United – Sevilla 1-0! Sabitzer a deschis scorul în duelul de pe Old Trafford!

Update 22:00: Au început meciurile Manchester United – Sevilla şi Juventus – Sporting!

Update 21.45 Meciul se încheie! Feyenoord învinge AS Roma cu 1-0

Update Min. 53: Feyenoord deschide scorul! Wieffer înscrie, după o pasă a lui Idrissi

Update 19:45: Începe meciul dintre Feyenoord şi AS Roma!

Manchester United vine după două victorii în Premier League, cu Brentford şi Everton, şi astfel are moral bun înaintea confruntării cu Sevilla. De cealaltă parte, andaluzii traversează un sezon modest, fiind pe locul 13 în La Liga.

Reclamă

AS Roma se va deplasa la Feyenoord, pentru prima manşă a duelului din sferturile Europa League. Trupa lui Jose Mourinho are şi ea moral bun, după ce în Serie A a obţinut două victorii, în ultimele două runde.

Juventus şi Sporting se duelează şi ele în sferturile Europa League. Meciul se va desfăşura de la ora 22:00, şi va fi în format live score, pe AS.ro. Lusitanii au produs surpriza în turul precedent, şi au eliminat-o pe Arsenal, liderul la zi din Premier League.

În sferturile Conference League, vor avea loc duelurile Gent – West Ham, Anderlecht – AZ Alkmaar, Basel – Nice şi Lech Poznan – Fiorentina.

Jose Mourinho a primit o ofertă uriaşă pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo

Rudi Garcia e OUT de la Al Nassr din cauza rezultatelor dezamăgitoare obţinute, iar şeicii încearcă să-l aducă pe Jose Mourinho pentru a-l antrena pe Cristiano Ronaldo. Se doreşte o nouă lovitură uriaşă de imagine în Arabia Saudită.

Al Nassr a remizat cu Al Feiha şi a ajuns la trei puncte în spatele liderului Al Ittihad. Conducătorii clubului nu au mai avut răbdare şi despărţirea de Rudi Garcia este aproape de a fi ocializată. Mai ales că, după ultimul meci, francezul a avut un conflict în vestiar cu Cristiano Ronaldo şi cu ceilalţi jucători de la Al Nassr.

Jurnaliştii de la as.com anunţă că Jose Mourinho tocmai a primit o ofertă fabuloasă pentru a o prelua pe Al Nassr. Vor să îl transforme pe „Mou” în cel mai bine plătit antrenor! Sunt dispuşi să îi achite 100 de milioane de euro pentru două sezoane.

Jose Mourinho ar putea astfel să îl antreneze din nou pe Cristiano Ronaldo, cel alături de care a lucrat în perioada 2010-2013. Au câştigat împreună un titlu în La Liga (2012), o Cupă a Spaniei (2011) şi o Supercupă a Spaniei (2012).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și