Închide meniul

Măsuri de securitate extraordinare la meciul PAOK – FCSB! Anunț de ultim moment al roș-albaștrilor

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2024, 12:04

Reclamă
Măsuri de securitate extraordinare la meciul PAOK – FCSB! Anunț de ultim moment al roș-albaștrilor

Măsuri de securitate extraordinare la meciul PAOK - FCSB

Fanii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia

S-au anunțat măsuri de securitate extraordinare la meciul dintre PAOK și FCSB. Roș-albaștrii au făcut un anunț de ultim moment și le-au transmis fanilor să nu poate însemnele echipei, prin Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu PAOK, în etapa a doua a grupei de Europa League. Duelul de pe „Toumba” se va disputa astăzi, de la ora 22:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Măsuri de securitate extraordinare la meciul PAOK – FCSB

În dimineața meciului cu PAOK, FCSB a făcut un anunț, pe paginile oficiale de socializare. Campioana și-a îndemnat suporterii să meargă în grup organizat la stadion, pentru a nu apărea conflicte pe străzile orașului, cu fanii greci.

De asemenea, roș-albaștrii au transmis că se mai pot achiziționa bilete până la ora 16:00. Campioana a primit un număr de 1400 de tichete, pentru meciul de pe „Toumba”. Campioana a precizat și când se va realiza accesul fanilor pe arenă, după recomandările primite din partea autorităților din Grecia.

„Pentru siguranța suporterilor care însoțesc echipa în deplasarea de la Salonic, pentru partida cu PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ, din această seară, facem următoarele precizări:

Reclamă
Reclamă

– suporterii noștri sunt rugați să nu poarte însemnele clubului în situația în care doresc să viziteze orașul Salonic.

– pentru deplasarea la meci, aceștia trebuie să se reunească la Poarta 11 a Portului din Salonic, de unde vor fi preluați, în mod organizat și escortați de forțele de ordine până la Stadionul Toumba. Zona de întâlnire este deschisă doar pentru suporterii care și-au procurat bilet, iar aceștia trebuie să aibă asupra lor un document de identitate.

– biletele mai pot fi procurate online, până la ora 16:00. Link în comentarii.

Reclamă

„Trebuie evitat deplasarea pe cont propriu”

Prețul unui bilet este de 25 de euro, la care se adaugă o taxă de procesare de 2 euro/ tranzacție. Este OBLIGATORIU să vă creați un cont pentru a putea achiziționa tichetele. Cu un cont pot fi achiziționate maxim 5 bilete. La deschiderea link-ului, selectați limba engleză, din partea dreaptă sus a paginii.

– recomandarea autorităților elene este ca suporterii români să se prezinte la locația mai sus amintită cu aproximativ 4 ore înainte de startul partidei.

– deplasarea se va face GRATUIT, cu autocare puse la dispoziție de clubul nostru.

– mașinile personale și microbuzele cu care se deplasează suporterii vor putea fi parcate în zona de preluare, de la Poarta 11 a Portului din Salonic.

– TREBUIE evitată deplasarea pe cont propriu la stadion”, a anunțat FCSB, pe paginile oficiale de socializare, înaintea meciului cu PAOK.

Probleme uriașe pentru suporterii FCSB-ului, în Grecia

Suporterii FCSB-ului s-au lovit de probleme uriașe, în Grecia, înaintea meciului cu PAOK. Nu mai puțin de nouă fani români au fost arestați imediat după ce au trecut vama elenă.

Presa din Grecia notează faptul că poliția elenă a oprit trei microbuze care transportau suporteri ai FCSB-ului spre Salonic, imediat după trecerea de vamă, la Serres.

Forțele de ordine au controlat cele trei microbuze pline cu fani ai roș-albaștrilor și au găsit asupra a nouă persoane obiecte care intră sub incidența prevederilor Legii privind deținerea de arme și droguri.

Polițiști au avut nevoie de întăriri și la fața locului s-au deplasat forțe de ordine atât din Serres, localitatea unde au fost oprite cele trei microbuze, cât și din Salonic, destinația acestora.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:54

Schimbarea pregătită de Gigi Becali în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu PAOK! Cine e OUT din echipa de start

14:48

Ce performanţă: Luca Preda va evolua la Turneul Campionilor pentru juniori

14:41

Ce urmează pentru Simona Halep, după eşecul fără drept de apel cu Anna Blinkova! Decizia luată de fostul lider WTA

14:09

Andrea Compagno, sfat pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK! În ce relații a rămas cu roș-albaștrii: „Nu vrea să pară că plâng!”

14:04

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB , de pe Arena Naţională. „Suntem încrezători că putem”

13:33

Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și