Închide meniul

Probleme uriașe pentru suporterii FCSB-ului, în Grecia! Nouă fani au fost arestați înaintea meciului cu PAOK

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2024, 8:25 / Actualizat: 3 octombrie 2024, 11:58

Reclamă
Probleme uriașe pentru suporterii FCSB-ului, în Grecia! Nouă fani au fost arestați înaintea meciului cu PAOK

Probleme uriașe pentru suporterii FCSB-ului, în Grecia, înaintea meciului cu PAOK

Fanii FCSB-ului, în timpul unui meci / Profimedia Images

Suporterii FCSB-ului s-au lovit de probleme uriașe, în Grecia, înaintea meciului cu PAOK. Nu mai puțin de nouă fani români au fost arestați imediat după ce au trecut vama elenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu PAOK, în a doua etapă a grupei de Europa League. Duelul se va disputa astăzi, de la ora 22:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Probleme uriașe pentru suporterii FCSB-ului, în Grecia, înaintea meciului cu PAOK

Presa din Grecia notează faptul că poliția elenă a oprit trei microbuze care transportau suporteri ai FCSB-ului spre Salonic, imediat după trecerea de vamă, la Serres.

Forțele de ordine au controlat cele trei microbuze pline cu fani ai roș-albaștrilor și au găsit asupra a nouă persoane obiecte care intră sub incidența prevederilor Legii privind deținerea de arme și droguri.

Polițiști au avut nevoie de întăriri și la fața locului s-au deplasat forțe de ordine atât din Serres, localitatea unde au fost oprite cele trei microbuze, cât și din Salonic, destinația acestora.

Reclamă
Reclamă

Cei nouă fani ai FCSB-ului au fost duși la Direcția de Poliție din Serres, și rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ei.

Campioana României a primit un număr de 1400 de bilete, pentru duelul cu PAOK, date fiind restricțiile severe ale grecilor în ceea de privește galeriile echipelor.

Elias Charalambous, discurs înainte de PAOK – FCSB

Elias Charalambous a avut un discurs emoţionant înainte de meciul PAOK – FCSB! Antrenorul campioanei României va fi adversarul echipei pentru care a jucat în urmă cu aproape două decenii. Cipriotul a dezvăluit cum s-a pregătit campioana României pentru duelul de la Salonic, în care o va întâlni pe campioana Greciei. A ţinut chiar să îi mulţumească lui Gigi Becali pentru că a făcut deplasarea alături de echipă.

Reclamă

Antrenorul roş-albaştrilor a declarat că este nerăbdător să fie rivalul lui Răzvan Lucescu. A specificat că este un moment emoţionant pentru el, revenirea pe Toumba. În perioada 2005-2007, cipriotul a jucat pentru PAOK.

Dacă vorbim despre modul în care am pregătit meciul, nu am făcut nimic diferit acum faţă de ceea ce fac mereu cu staff-ul meu. Aş minţi dacă aş spune că nu este un moment emoţional pentru mine. Am petrecut trei ani aici, am iubit echipa şi am fost iubit de oameni. S-a terminat, acum sunt la clubul la care îmi face plăcere să fiu. Sunt foarte mândru să fiu la FCSB. Sunt un antrenor profesionist acum şi tratez acest meci ca oricare altul”, a declarat Elias Charalambous , la conferinţa de presă de la Salonic.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

11:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

11:38

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

11:13

Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”

10:45

„E o problemă!” Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

10:14

„Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și