Închide meniul
VIDEO

Monchi a anunțat chiar pe teren primul transfer al verii la Sevilla. ”Cumpără-mă, te rog!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2023, 9:08

Monchi a anunțat chiar pe teren primul transfer al verii la Sevilla. ”Cumpără-mă, te rog!”

Monchi a anunțat chiar pe teren primul transfer al verii la Sevilla

Loic Bade și Monchi, după finala Europa League

Monchi a anunțat chiar pe teren primul transfer al verii la Sevilla, după cucerirea trofeului Europa League și accederea în grupele Champions League, în stagiunea viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loic Bade este cel care l-a rugat pe directorul sportiv chiar pe teren să activeze clauza de transfer definitiv de 12 milioane de euro a fundașului împrumutat de la Rennes, până la finalul sezonului.

Monchi a anunțat chiar pe teren primul transfer al verii la Sevilla

”Cumpără-mă, te rog!”, a fost mesajul francezului cotat la 10 milioane de euro. ”S-a făcut deja, te-am cumpărat!”, a spus oficialul Sevillei, moment surprins într-un live făcut de fundașul de 23 de ani.

Bade a ajuns la Sevilla de la Rennes, la începutul anului, asta după ce fusese împrumutat la Nottingham Forest pentru prima parte a sezonului.

Reclamă

Dacă în Premier League nu a apucat să joace niciun minut, lucrurile s-au schimbat pentru Bade de la venirea la Sevilla, unde a evoluat 26 de meciuri în toate competițiile, trecându-și în cont și un gol. A fost de ajuns pentru andaluzi, pentru a-i activa clauza de transfer definitiv.

Sevilla a câştigat Europa League

Sevilla a câştigat Europa League 2023. Echipa din La Liga a învins-o în finală pe AS Roma şi a stabilit un record fabulos. A triumfat pentru a 7-a oară în competiţie, mai mult decât orice ată echipă. Mai mult decât atât, nu a pierdut nicio finală!

După ce a triumfat în 2006, 2007, 2014, 2015, 2016 şi 2020, Sevilla a dat lovitura şi în acest an. Jucătorii antrenaţi de Jose Luis Mendilibar au arătat, şi de această dată, că sunt specialiştii din Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a fost condusă la pauză, după golul marcat de Dybala (35), spaniolii au reuşit să revină. Au început în forţă repriza secundă şi au restabilit egalitatea cu ajutorul autogolului lui Mancini (55). A fost 1-1 după 90 de minute şi s-a intrat în prelungiri. Egalitatea s-a menţinut şi după cele două reprize de prelungiri şi s-a trecut la lovituri de departajare.

Bounou a făcut minuni şi şi-a ajutat echipa să câștige trofeul. Mancini şi Ibanez nu au reuşit să îl învingă, iar Sevilla este din nou campioană în Europa League! Numai cinci echipe au mai multe trofee continentale!

La 37 de ani şi 191 de zile, Jesus Navas a devenit cel mai bătrân jucător de câmp care joacă finala Europa League/Cupa UEFA în ultimii 15 ani. El a contribuit şi la trofeul câştigat în finala din 2006, când andaluzii au răpus-o pe Middlesbrough (n.r. cea care obţinea calificarea în ultimul act după ce o elimina pe Steaua). Navas avea atunci 20 de ani şi 170 de zile.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și