Închide meniul

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 august 2024, 23:14

Reclamă
Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali

Imagine din meciul LASK Linz - FCSB / Profimedia Images

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Gigi Becali. Austriecii au subliniat că roş-albaştrii au fost mai aproape de victorie, chiar dacă LASK Linz a avut o bară în minutul 86, prin Berisha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit presei austriece, FCSB a controlat clar jocul în a doua repriză. În prima repriză, în afară de gol, LASK Linz a mai avut două ocazii uriaşe, ratate de Usor.

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

Remiză împotriva FCSB-ului. LASK a ratat victoria pe teren propriu”, au titrat jurnaliştii austrieci de la Krone.

LASK a reușit doar un egal, 1-1, în prima manșă a play-off-ului Europa League împotriva FCSB-ului. După un start în forță, Linz a preluat conducerea în minutul 34 cu un gol al lui Adil Taoui, dar oaspeții au egalat cu puțin timp înainte de pauză. LASK s-a chinuit apoi și a ratat șansa de a începe manșa secundă din România, joia viitoare, dintr-o poziție mai bună.

Gazdele au dominat clar jocul în prima repriză și au avut un avantaj meritat. După egalarea prematură a lui David Miculescu (45+2), aproape de pauză, cei de la LASK au dat cu piciorul la tot ce au realizat până în acel moment și, după un joc modest, s-au bucurat chiar că nu au mai primit încă un gol.

Reclamă
Reclamă

FCSB, clubul succesor al Stelei, fosta câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni (1986), a avut inițial puțin de oferit în fața celor 10.650 de spectatori de pe Gugl. LASK nu a avut nicio problemă să țină în frâu oaspeții extrem de rezervați.

Dar repriza a doua a aparținut clar oaspeților. Ca lucrurile să fie și mai rele, echipa din Linz l-a pierdut pe Zulj, accidentat. FCSB a profitat de spațiul disponibil, a venit periculoasă în fața porții de mai multe ori și a fost până la urmă mai aproape de golul victoriei decât austriecii. Siebenhandl a apărat de două ori în fața lui Miculescu (71) și a lui Octavian Popescu (75)”, au scris jurnaliştii publicaţiei citate.

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului: „Parcă a uitat fotbalul”! Schimbarea pe care a anunţat-o în primul 11!

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului. Alex Băluţă a fost criticat dur de patronul roş-albaştrilor după LASK Linz – FCSB 1-1.

Reclamă

De altfel, Alex Băluţă a fost schimbat la pauză şi înlocuit cu Tavi Popescu. Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va juca de acum titular pe postul de extremă stânga.

Atacant o să fie Tănase. Băluţă parcă a uitat fotbalul, nu mai joacă nimic, cu capul în nori.

Ştefănescu, pe care am dat atâţia bani, nu ştiu… Tănase o să fie atacant, probabil Tavi o să joace în stânga, în dreapta nu ştiu. Avem doi, trebuie să alegem unul. Să ai doi foarte valoroşi şi să nu ştii cu care să joci (n.r: râde). O să joace David Miculescu în dreapta.

(n.r: Lixandru e în pericol să piardă primul 11) Lixandru când o să creadă că are valoare atunci o să joace. Dacă el crede că Sparta sunt mai valoroşi la noi şi au prima şansă, atunci… Nu are bărbăţie şi curaj. Când va avea bărbaţie şi curaj va juca. Mi-a plăcut foarte mult de el. A început să se ascundă de joc. Fotbalul ăsta e o mare dilemă pentru mine. Tu, Lixandru, ai început să te ascunzi de joc. Cum tu, Băluţă, ai început să te ascunzi de minge? Tu, Ştefănescule, care erai cel mai bun la Sepsi, te ascunzi de minge?

Tănase nu a fost extraordinar, dar a trecut mingea pe la el de nu ştiu câte ori. Se ducea să caute mingea, nu se ascundea de ea.

Dacă i-ar fi afectat criticile, nu i-aş fi criticat. Eu critic ca să îi încurajez, să se concentreze. Critic să ştie Lixandru că trebuie să se arate la mine. Arată-te”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

22:59

Gigi Becali l-a luat la ţintă pe un titular al FCSB-ului: „Parcă a uitat fotbalul”! Schimbarea pe care a anunţat-o în primul 11!

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și