Închide meniul

Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României

Bogdan Stănescu Publicat: 25 octombrie 2024, 8:12

Reclamă
Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României

Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers - FCSB 4-0!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Scoţienii au comis un derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0. Presa scoţiană l-a atacat dur pe patronul campioanei României, după umilinţa pe care Rangers i-a administrat-o FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii scoţieni nu s-au limitat doar la a-l critica pe Gigi Becali, ci l-au şi jignit. Într-un articol acid, aceştia l-au numit „descreierat” pe patronul FCSB-ului.

Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0!

Rangers – FCSB 4-0. Cerny a strălucit pe Ibrox, iar băieții lui Clement l-au făcut pe patronul cu gura mare al românilor să-și înghită cuvintele”, a fost titlul unui articol publicat de The Scottish Sun după victoria la scor pe care a reuşit-o echipa scoţiană cu campioana României.

Descreieratul Gigi Becali a spus că va ajuta echipa să-i învingă pe albaștri de pe canapeaua sa. Gură-mare Becali i-a batjocorit timp de două săptămâni pe cei de la Rangers. Mai întâi, excentricul om de afaceri a declarat că o va antrena pe Steaua (n.r.: FCSB) de la el din sufragerie.

Apoi, cu 72 de ore înaintea meciului, în mod bizar, a anunțat primul 11 al echipei sale. Dar va avea o noapte albă, după golul lui Tom Lawrence, dubla lui Vaclav Cerny și prima reușită a lui Hamza Igamane în tricoul lui Rangers”, au scris jurnaliştii publicaţiei citate despre Gigi Becali şi echipa pe care o patronează acesta, FCSB.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali face „revoluţie” la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii”

Gigi Becali face „revoluţie” la echipă după umilinţa cu Rangers. Patronul de la FCSB a anunţat că nu mai puţin de 5 jucători nu vor mai fi pe teren la derby-ul cu Rapid. Pe lângă cei scoşi din echipă de Gigi Becali, şi Daniel Bîrligea va lipsi de la partida cu Rapid.

Gigi Becali a mai dezvăluit că ar fi vrut să facă o schimbare în partida cu Rangers. Mai exact, Becali a spus că ar fi vrut să îl schimbe pe Edjouma cu Vlad Chiricheş, însă staff-ul a insistat să intre Radunovic.

Îmi pare rău că am vrut să fac o schimbare, să intre Chiricheș în locul lui Edjouma și nu am făcut-o. Nu am mai fi luat 2 goluri așa. 

Reclamă

Ce să remedieze la meciul cu Rapid? Va fi altă echipă! Edjouma, Baba nu vor mai fi. Pantea, cine… Ștefănescu, Phelipe, sunt vreo 5 care nu vor mai fi pe teren”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox

La Glasgow, bucureştenii au făcut pressing, iar în minutul 2 Miculescu i-a furat mingea portarului scoţian Jack Butland şi a înscris. Arbitrul a fluierat fault în atac şi golul a fost anulat. În minutul 7 Târnovanu a respins şutul lui Raskin, dar trei minute mai târziu nu a mai putut face nimic la şutul lui Tom Lawrence, care a deschis scorul pentru scoţieni. Oaspeţii au replicat prin şutul lui Luis Phelipe din minutul 28, scos de sub bară de Butland. Însă gazdele au mai înscris o dată, în minutul 31, prin Vaclav Cerny. Acesta a şutat fulgerător şi Rangers, care a dominat prima repriză, a intrat cu avantaj de două goluri la cabine.

Cerny a completat seara de coşmar a românilor, cu golul de 3-0 marcat în minutul 55. Festivalul lui Rangers s-a încheiat cu golul lui Hamza Igmane. 4-0 în minutul 72, iar unica replică a roş-albaştrilor a fost şutul peste poartă a lui Alexandru Musi, din minutul 78. FCSB a pierdut la scor şi a evoluat slab în Scoţia, iar după trei etape ocupă locul 13 în clasamentul Ligii Europa.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:26

Ce au scris italienii despre Dennis Man, după ce a fost scos la pauză în Parma-Empoli. Nota primită de internaționalul român

15:22

Indiana Pacers – Philadelphia 76ers LIVE VIDEO (21:30, AntenaPLAY). Philadelphia, fără starul Joel Embiid

14:55

Eliminat de la Balonul de Aur! Unui jurnalist argentinian i s-a retras dreptul de a mai vota. „Şi-a pierdut toată credibilitatea”

14:51

Csikszereda – FCU Craiova 2-0. Oltenii, la cinci meciuri fără victorie

14:12

Cine va purta banderola de căpitan pentru giuleşteni în derby-ul FCSB-Rapid. Cristian Săpunaru, marele absent al rapidiştilor

14:00

PAOK Salonic – Heraklion LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY). Cu Răzvan Lucescu suspendat, campioana caută a şasea victorie

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!” 3 FotoCristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu 4 Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui” 5 Real Madrid – Barcelona 0-4! „Galacticii”, umiliți de catalani! Lewandowski a făcut spectacol! Au marcat și Yamal și Raphinha 6 VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa
Citește și