Închide meniul

„Sper că vor juca finala!” Gică Hagi, cu ochii pe Rangers în semifinalele UEFA Europa League. Ce a spus despre Ianis Hagi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2022, 20:34

„Sper că vor juca finala! Gică Hagi, cu ochii pe Rangers în semifinalele UEFA Europa League. Ce a spus despre Ianis Hagi

Gică Hagi e antrenorul lui Farul Constanța

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi e în culmea fericirii după ce Rangers, echipa lui Ianis Hagi, s-a calificat în semifinalele UEFA Europa League. „Regele” speră ca formația fiului său să joace marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, accidentat, nu a luat parte la parcursul european din primăvară a lui Rangers. Campioana Scoției a eliminat-o în sferturile Europa League pe Braga, după ce pierduse meciul tur.

Gică Hagi, după ce Rangers a ajuns în semifinalele UEFA Europa League

„Echipa lui Ianis a făcut semifinală, el e accidentat. E bucuros, e fericit, cum și eu sunt. Pe această cale îi felicităm, au făcut un sezon foarte bun în cupele europene, sper că vor juca finala”, a spus Gică Hagi, la o conferință de presă.

După 0-1 în tur, Rangers a câștigat cu 3-1 returul de pe Ibrox. Echipa lui Ianis Hagi a avut nevoie de prelungiri.

Ianis Hagi a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la finalul lunii ianuarie și a fost operat. Internaționalul român ar putea reveni pe gazon abia la începutul stagiunii viitoare.

Reclamă

Cât costă recupararea lui Ianis Hagi

Rangers cheltuiește o avere cu recuperarea jucătorului român.  Costurile pentru intervenția chirurgicală a lui Hagi Jr, suportate în întregime de Rangers, sunt estimate la 80.000 de euro, scrie playsport.ro.

După ce a fost operat, Rangers l-a trimis pe Ianis Hagi în Olanda, unde urmează un tratament în valoare de 25.000 de euro lunar, mai scrie sursa citată. Fiul Gică Hagi o are aproape și pe iubita lui, Elena, care îl ajută să treacă peste perioada dificilă. Și mama lui Ianis s-a dus în Olanda să-i fie alături fiului ei.

Dacă în Euroa s-a descurcat bine și fără Ianis Hagi, în campionat Rangers o duce rău. A ajuns la șase puncte în urma liderului  Celtic și aproape și-a luat adio de la titlul de campioană în Scoția.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și