Închide meniul
VIDEO

Uluitor! Un fan al lui West Ham a mers 500 km pe bicicletă pentru semifinala cu Frankfurt. Suporterul nici măcar nu avea bilet!

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2022, 11:00

Uluitor! Un fan al lui West Ham a mers 500 km pe bicicletă pentru semifinala cu Frankfurt. Suporterul nici măcar nu avea bilet!

Brand Bennett a mers 500 km cu bicicleta pentru West Ham

Brand Bennett, fanul lui West Ham / Captură Twitter Football Daily

  • Un fan al lui West Ham a mers 500 km pe bicicletă la Frankfurt pentru semifinala din Europa League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Poveste incredibilă în Europa League! Un fan al lui West Ham a mers 500 km pe bicicletă pentru semifinala cu Frankfurt. Suporterul, care nici măcar nu avea bilet pentru meci, a fost disperat să ajungă la duelul care putea să îi trimită pe „ciocănari” în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brand Bennett este numele suporterului englez care a fost disperat să ajungă la Frankfurt – West Ham. Echipa sa a pierdut la Londra, scor 1-2, iar fanul spera ca favoriţii să reuşească „remontada”.

Un fan al lui West Ham a mers 500 km pe bicicletă pentru semifinala din Europa League

Brand a crezut atât de mult în echipa sa încât a mers 500 kilometri pe bicicletă până la Frankfurt. Călătoria a durat nu mai puţin de 30 de ore, iar suporterul a surprins pe toată lumea când a ajuns la destinaţie: nici măcar nu avea bilet pentru meci!

Reclamă

„Dacă e dorinţă, există o cale. Am venit pe bicicletă şi asta e, sunt aici! Am început călătoria în Polonia. Prietenul meu mergea la Hamburg şi am analizat… Bicicletă, de la Hamburg la Frankfurt..

Hai să o facem! Am plecat marţi şi am ajuns aici. Picioarele mi-au luat foc. Nu mai pot să stau pe scaun. Sunt fericit să fiu aici după 3 zile pe drum!”, a spus Brand Bennett, citat de dailystar.co.uk.

Reclamă

Din păcate pentru fan, West Ham a pierdut şi în retur, scor 0-1, iar Frankfurt a câştigat cu 3-1 la general şi s-a calificat în marea finală.

Bătaie generală înainte de Frankfurt – West Ham

Bătaie generală înainte de Frankfurt – West Ham, din manșa retur a semifinalelor Europa League. Fanii celor două formații s-au atacat cu scaune. Doi oameni au ajuns la spital.

Reclamă 4 / 0/3

Poliţia din Frankfurt a arestat, joi, aproximativ 30 de fani ai echipelor Eintracht şi West Ham, cu câteva ore înaintea meciului contând pentru semifinalele Ligii Europa. Cel puţin două persoane au fost rănite în ciocnirile dintre suporteri, relatează AFP.

Doi suporteri ai echipei West Ham, găsiţi inconştienţi, au fost spitalizaţi. Forţele de ordine au dispersat un grup de aproximativ 800 de fani englezi.

Frankfurt – Rangers, marea finală Europa League

Frankfurt – Rangers e marea finală Europa League! Nemții au invadat terenul de bucurie după calificare. Echipa lui Ianis Hagi are șansa să câștige primul trofeu european din istoria clubului în ultimul act de la Sevilla.

După ce a câștigat cu 2-1 la Londra, Frankfurt s-a impus și în returul cu West Ham, scor 1-0. Rafael Borre a marcat unicul gol al meciului, în minutul 26. Imediat după fluierul de start al partidei, fanii lui Frankfurt au invadat terenul și au sărbătorit calificarea echipei favorite în ultimul act al competiției.

Frankfurt le-a mai eliminat pe Betis și Barcelona. Eintracht a mai câștigat Cupa UEFA în 1980 și a jucat finala Cupei Campionilor Europeni în 1960.

Rangers, din nou într-o finală europeană

Rangers, care pierduse cu 0-1 în Germania, a reușit „comeback-ul” cu RB Leipzig, scor 3-1. Tavernier, Kamara și Lundstram au marcat golurile care au calificat echipa lui Ianis Hagi în finala de la Sevilla.

Rangers a fost ultima dată într-o finală în 2008, în Cupa UEFA. Atunci, scoțienii erau învinși cu 0-2 de Zenit Sankt Petersburg.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente dramatice la meciul West Ham - Fulham!
Premier League • 14 apr., 19:00
Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa!
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League
Fotbal extern • 13 mart., 17:24
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League: „Se pot alinia planetele!”
Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză
Premier League • 11 feb., 17:10
Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză. Imagini incredibile
Mikel Arteta, în timpu meciului Arsenal - West Ham
Premier League • 29 dec., 9:37
Mikel Arteta a dat de pământ cu VAR, după faza controversată din Arsenal – West Ham 0-2! „Tunarii” au ratat revenirea pe locul 1
Fază din meciul Liverpool - Arsenal
Premier League • 23 dec., 21:30
Liverpool – Arsenal 1-1! „Tunarii” rămân pe primul loc în Premier League! Manchester United, înfrângere la West Ham