Închide meniul

West Ham – Frankfurt | Knauff a marcat în secunda 49! Nemții au dat năvală și la Londra

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 aprilie 2022, 23:05

West Ham – Frankfurt | Knauff a marcat în secunda 49! Nemții au dat năvală și la Londra

Ansgar Knauff e împrumutat la Frankfurt de la Dortmund

Hepta

Ansgar Knauff a marcat în confruntarea West Ham – Frankfurt, semifinalele UEFA Europa League, în secunda 49. Fanii nemți au dat năvală și la Londra, după ce au invadat Camp Nou în faza sferturilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ansgar Knauff, care a înscris și împotriva Barcelonei în dubla-manșă memorabilă din sferturi, a marcat împotriva lui West Ham în secunda 49. Fotbalistul împrumutat de la Borussia Dortmund a marcat cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Borre.

Ansgar Knauff, gol în secunda 49 în West Ham – Frankfurt

VIDEO AICI CU GOLUL LUI ANSGAR KNAUFF

Ansgar Knauff a fost împrumutat de Borussia Dortmund la Eintracht Franfkurt la începutul anului, în schimbul sumei de 400.000 de euro. Mijlocaşul de 20 de ani va reveni la clubul-mamă în vara anului 2023.

Cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com, Knauff mai marcase un singur gol pentru Frankfurt. Puştiul german, care poate evolua în ambele benzi, se află la cea de-a 3-a apariţie în UEFA Europa League din acest sezon.

Reclamă

Fanii lui Frankfurt au dat năvală și la Londra

30.000 de fani nemți au fost prezenți pe Camp Nou în meciul Barcelona – Frankfurt 2-3, din faza sferturilor. Nemții „au comis-o din nou” și au invadat și Londra.

Înaintea partidei, mii de fani nemți s-au adunat în fața stadionului, supravegheați strict de forțele de ordine.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia conducerii Barcelonei, după ce 30.000 de suporteri germani au luat cu asalt Camp Nou

Joan Laporta a explicat ulterior cum au ajuns cei 30.000 de fani ai lui Frankfurt pe Camp Nou.

„Clubul nu a vândut bilete suporterilor germani şi a adoptat restricţiile disponibile, aşa cum a fost cazul în ultimele şase sezoane. Cei care au cumpărat biletele le-au vândut germanilor.”, a explicat Joan Laporta, președintele Barcelonei.

Și conducerea catalanilor va lua măsuri radicale după invazia suporterilor lui Eintracht Frankfurt. De acum înainte, Barcelona va vinde numai bilete nominale și netransferabile în meciurile din cupele europene.

Barcelona a fost eliminată în sferturile Europa League, după ce Eintracht Frankfurt a câștigat returul de pe Camp Nou, scor 3-2 (4-3, la general).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și