Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Niculae, povești geniale cu Ronaldo: ”Nu sunt legende, am văzut cu ochii mei!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 mai 2021, 15:32

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Marius Niculae, povești geniale cu Ronaldo: ”Nu sunt legende, am văzut cu ochii mei!”

AS.ro

Marius Niculae a fost invitat la AS.ro LIVE

Pe atunci Marius Niculae era unul dintre starurile echipei, în timp ce Ronaldo era doar un puști de 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El era cu mine, nu eu cu el. Era bucuros că stă cu mine. Aveam 20 de ani, eram pe val. El a fost ambițios mereu. Credeam că exagerează, pentru că făcea și în cameră. Asta am văzut cu ochii mei. Nu sunt legende. Omul era setat să fie cel mai bun”, a dezvăluit Marius Niculae la AS.ro LIVE.

Marius Niculae, coleg de cameră cu Ronaldo

Loți Boloni, antrenorul celor de la Sporting, la acea vreme, l-a pus pe Ronaldo în cameră cu Niculae, pentru ca românul să aibă grijă de el.

Domnul Boloni m-a pus în cameră cu el. Mi-a zis să am grijă de el. De doi ani nu am mai vorbit cu el, pentru că și el și impresarul au telefoanele la secret”, a mai spus Niculae.

Reclamă

Marius Niculae, povești geniale cu Ronaldo

Marius Niculae, povești geniale cu Ronaldo. La începuturile sale la Sporting, Cristiano umbla în grupul celor tineri, cu Marius Niculae, Quaresma sau Hugo Viana.

El umbla mai mult cu noi. Eram două grupuri: bătrânii și ăștia mici. Unde erau Ronaldo, Quaresma, Dani și Hugo Viana”, susține Niculae.

Reclamă 4 / 0/3

Boloni l-a prezentat pe Ronaldo lui Niculae și Jardel, spunându-le că este mai bun decât amândoi, lucru care nu i-a picat bine lui Jardel.

Eram eu cu Jardel și l-a adus Boloni și ne zice: copilul ăsta este mai bun ca voi doi la un loc. Jardel când a auzit i-a zis că dacă nu eram noi doi, pleca de mult”, a mai povestit Niculae.

Niculae și Ronaldo au fost colegi la echipa mare a celor de la Sporting timp de două sezoane. Starul portughez a fost debutat de Loți Boloni în fotbalul mare.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și