Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

EXCLUSIV AS.RO LIVE | Sorin Ghionea, povești fabuloase cu Ilie Dumitrescu: ”Beam până făceam broaște în burtă!” Cum a schimbat alimentația și băutura jucătorilor

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 iunie 2021, 12:02

EXCLUSIV AS.RO LIVE | Sorin Ghionea, povești fabuloase cu Ilie Dumitrescu: ”Beam până făceam broaște în burtă!” Cum a schimbat alimentația și băutura jucătorilor

AS.ro

Ghionea, povești fabuloase cu Ilie Dumitrescu

Ghionea, povești fabuloase cu Ilie Dumitrescu. Sorin a recunoscut la AS.ro LIVE că el și colegii săi de la Oțelul mâncau orice la masă, până a venit Ilie Dumitrescu. ”Mister” a decis să schimbe alimentația și băutura jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi mâncam de toate, la Galați. Ce ni se punea în față, aia mâncam. Joi mâncai asta, vineri asta, sâmbătă asta, mai aleargă la meci :). Până a venit Ilie cu pastele”, și-a amintit Ghionea la AS.ro LIVE.

Ghionea, povești fabuloase cu Ilie Dumitrescu

Nu doar mâncarea a schimbat-o Ilie Dumitrescu la Galați. În loc de apă, ”Mister” le-a adus un bidon mare de Gatorade. Jucătorii beau din acea băutură până ”făceau broaște-n burtă”, îți amintește Ghionea.

Țin minte când a venit Ilie la Galați, ne cumpăra Gatorade. Avea un bidon din ăla mare. Cu plicuri din alea, îl amesteca. Punea bidonul pe banca de rezervă, că la Galați ne antrenam pe terenul mare.

Când venea pauza de Gatorade beam două trei pahare, era bun, era dulce. După, când alergam făceam ca broasca în stomac 🙂”, a povestit, amuzat, Ghionea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a interzis apa minerală la Steaua

Ilie Dumitrescu a interzis apa minerală la Steaua, după ce a revenit din Mexic. Florin Tene a dezvăluit cum i-a surprins Ilie Dumitrescu. Cei de la Steaua erau obișnuiți să consume apă minerală ”în cantități industriale”.

Asta am pățit-o când am venit din Turcia la Steaua. A venit Ilie Dumitrescu din Mexic și a zis: de mâine, toată lumea, apă plată.

Reclamă 4 / 0/3

Toți se uitau așa Roșu, Miu Ciocoiu, Reghe. La noi se bea numai apă minerală, în cantități industriale. Trecerea a fost grea”, și-a amintit și Florin Tene la AS.ro LIVE.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și