Închide meniul

EXCLUSIV | Asaltat cu telefoanele, George Puşcaş i-a dat vestea cea mare lui Rădoi. Când revine la echipa naţională şi mesajul special transmis lui Dennis Man

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 20:15

EXCLUSIV | Asaltat cu telefoanele, George Puşcaş i-a dat vestea cea mare lui Rădoi. Când revine la echipa naţională şi mesajul special transmis lui Dennis Man

profimediaimages

George Puşcaş va reveni luna viitoare pe teren şi va putea juca în preliminariile CM 2022

  • George Puşcaş are 24 de ani
  • El joacă la Reading

George Puşcaş se oferă să îl ajute pe Dennis Man, după transferul de 13 milioane de euro de la FCSB la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş, despre Dennis Man: "Îl voi ajuta cu cea mai mare plăcere"

George Puşcaş a ajuns în Italia la doar 18 ani. A fost transferat de Inter Milano, apoi a bifat alte patru echipe: Bari, Benevento, Novara şi Palermo. El se oferă să îl ajute pe Dennis Man, alături de care a ajuns în semifinalele Campionatului European de Tineret din 2019. 

"Îl voi ajuta cu cea mai mare plăcere, cu orice sfat, dar nu cred că e nevoie pentru că e destul de matur şi pregătit să îşi dea seama de orice provocare", a spus Puşcaş.

Reclamă

Cei doi ar putea fi din nou colegi la naţionala mică, vara viitoare, la Tokyo. Puşcaş nu concepe ca organizatorii să renunţe la Jocurile Olimpice din cauza pandemiei.

"Nu ai cum sa anulezi o Olimpiadă aşa. E un vis să fii acolo şi să joci. Chiar ar fi o dezamagire să nu se ţină Olimpiada", a mai spus Puşcaş pentru AS.ro.

Reclamă

Când va reveni George Puşcaş şi ce mesaj i-a transmis lui Mirel Rădoi

George Puşcaş nu a mai jucat din luna noiembrie, când România a întâlnit Belarus. De atunci, l-au chinuit problemele la muşchii inghinali şi a fost nevoit să se opereze la începutul acestui an.

"Starea mea de spirit este foarte bună. A fost mereu bună, chiar cu accidentarea asta. Sunt din ce în ce mai bine, recuperarea decurge foarte bine şi în curând voi fi pe teren. A fost doar problema că durerea a ţinut foarte mult şi nu aveam ce să fac, doar să mă operez", a spus Puşcaş.

Mirel Rădoi l-a asaltat cu telefoane pe atacantul naţionalei, care i-a dat veşti bune selecţionerului.

Reclamă 4 / 0/3

"Mi-au dat mesaj, m-au intrebat cum sunt doctorul şi Mister (n.r. Mirel Rădoi). Ţinem legătura mereu din pricina acestei probleme, ceea ce urmeaza sa fac, paşii pe care îi parcurg. În 2-3 saptamani, dacă toate sunt bine şi mă ajută Domnul să nu mai am nicio problemă. Suntem la sfârşitul lui ianuarie şi în februarie deja sper să încep să joc şi să fie bine", a mai spus Puşcaş.

El speră să fie pe teren peste două luni. România va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 cu Macedoniei de Nord, pe 25 martie, și cu Germania, pe 28 martie, iar peste alte trei zile naționala noastră va întâlni şi Armenia.

George Pușcaș are 20 de selecții la naționala mare a României și a reușit să înscrie opt goluri sub tricolor. În acest sezon, el a strâns opt prezențe în Championiship pentru Reading și și-a trecut în cont două reușite.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”