Închide meniul

EXCLUSIV | Cosmin Contra le-a răspuns fanilor lui Dinamo. "Dacă dorm mai bine dând vina pe mine, nu e nicio problemă!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2020, 13:27

EXCLUSIV | Cosmin Contra le-a răspuns fanilor lui Dinamo. "Dacă dorm mai bine dând vina pe mine, nu e nicio problemă!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra a răbufnit după ce a fost acuzat de fani

Antrenorul "câinilor" a ținut să asigure că își asumă vina pentru că a acceptat să se implice în acest proiect. Nu s-a ferit totuși să îi taxeze pe contestatari după victoria cu FC Voluntari, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra, mesaj pentru fanii din PCH

"La început am crezut în acest proiect, de aia am și venit. Credeam că am în spate niște oameni care o să facă treburile așa cum le fac eu. Din păcate, realitatea a fost foarte diferită și am ajuns într-o situație în care clubul este atât la nivel de organizare, cât și la nivel de rezultate, unde nu ar fi trebuit să fie.

Îmi asum partea mea de vină pentru că am crezut în acest proiect, în acești oameni. Mi-am dorit să cred lucrul ăsta, că vor să facă din Dinamo din nou un club mare. Îmi pare rău că suporterii dau vina pe mine. Dacă ei dorm mai bine dând vina pe mine, nu-i nicio problemă, eu pot să trăiesc și cu acest lucru", a transmis Cosmin Contra pentru AS.ro.

Suporterii din PCH au lansat o serie de acuze la adresa antrenorului lui Dinamo. "Contra ar trebui să vorbească mai puțin despre bani. El trebuie să fie primul exemplu în privința asta. Nu să bage în faliment clubul din cauza unor spanioli pe care ni i-a adus pe cap", a fost mesajul transmis de fani pe contul de Facebook.

Cosmin Contra a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit despre problemele de la Dinamo și despre șansele de a rămâne pe banca alb-roșiilor. Ce mesaj le-a transmis spaniolilor aflați în această seară, de la ora 19.55, la știrile AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și