Închide meniul

EXCLUSIV | "Cred că e jucătorul sezonului!" Florin Tănase, atuul FCSB în lupta la titlu: "Poate juca în orice campionat din Europa!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 5:30

EXCLUSIV | "Cred că e jucătorul sezonului!" Florin Tănase, atuul FCSB în lupta la titlu: "Poate juca în orice campionat din Europa!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase, lăudat de Geraldo Alves

FCSB se bate pentru campionat cu CFR și Craiova, iar omul pe care Mourinho l-a debutat în fotbalul mare consideră că Tănase poate aduce titlul pentru roș-albastri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"FCSB are un Tănase într-o formă foarte bună, eu cred că e jucătorul cel mai important de la FCSB. E un jucător foarte pragmatic, atacă foarte bine poarta. 

Eu cred că o să fie decisiv în etapele astea. Dacă se menține sanatos până la sfârșitul sezonului", a declarat Geraldo Alves, într-un interviu pentru AntenaSport. 

Florin Tănase, considerat cel mai bun jucător din Liga 1

Geraldo îl consideră pe Tănase cel mai bun jucător din Liga 1 și susține că golgheterul Ligii 1 ar putea face față în cele mai puternice campionate din Europa. 

"Eu cred că e jucătorul sezonului. Pentru mine a fost cel mai valoros jucător sezonul acesta, chiar dacă s-a vorbit cel mai mult de Denis Man. Eu cred că el a dat cele mai multe assisturi pentru Dennis Man, a și marcat. Eu cred că e un jucător care s-a maturizat foarte mult, părerea mea e că e cel mai bun jucător din campionatul nostru. 

Reclamă

Cred că a atins maturitatea necesară și cred că s-ar descurca foarte bine în campionate puternice, dacă se menține sănătos și la un nivel psihologic înalt, cred că poate să joace în orice campionat din Europa", a mai spus Geraldo Alves pentru AS.ro. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și