Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali dă vina pe Andrei Vlad şi pe arbitri. „Le pun pe astea care sunt mai clare” Şase ani fără titlu la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 mai 2021, 13:37

EXCLUSIV | Gigi Becali dă vina pe Andrei Vlad şi pe arbitri. „Le pun pe astea care sunt mai clare Şase ani fără titlu la FCSB

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali susţine că nu este supărat pentru titlul ratat de FCSB

Gigi Becali spune că nu s-a supărat deloc pentru că rivala CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu la rând, după meciul de aseară, câştigat cu 1-0 la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: „N-am fost supărat deloc”

„N-am fost supărat deloc! Ştii cum eram supărat? Dacă se lua la distanţă de puncte şi noi nu contam.

Dacă s-a luat pe un gol primit în minutul 93 (n.r. gafa lui Vlad din FCSB-CFR 1-1) şi pe o minge scoasă din poartă, la Clinceni (n.r. FCSB-Clinceni 2-2), înseamnă că Domnul n-a vrut. Să mă pun împotriva Domnului eu?

N-a vrut Dumnezeu! Titlul s-a luat cu greşeala lui Vlad cu CFR, trei puncte, şi două puncte cu Clinceni, mingea scoasă din poartă, juma’ de metru. Nu le mai pun pe celelalte. Le pun pe astea care sunt mai clare”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Şeful FCSB spera la dreptate divină

FCSB a ratat șansă de a reveni pe primul loc în Liga 1, după ce a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Clinceni, în urmă cu două etape.

Reclamă

Roș-albastrii puteau lua toate cele trei puncte, în prelungiri, atunci când lovitura de cap a lui Florin Tănase a fost scoasă din poartă, conform specialiștilor, de goalkeeper-ul oaspetilor. În aceeași fază, Oaidă a trimis peste, din doi metri, având în fața poarta goală.

De aia am mare încredere că va face Dumnezeu dreptate și voi lua titlul, prea multă furăciune a fost.  Prea mult, Camora cu mâna pe minge în 11 metri, prea a dat ăla, acolo, 11 metri, Kovacs, la mișto. Nu merge așa”, susţinea Gigi Becali, atunci, pentru AS.ro.

Gigi Becali, ironizat de Neluţu Varga

Neluţu Varga, principalul acţionar de la CFR Cluj, l-a taxat pe Gigi Becali pentru „lipsa de respect dintre competitori”. Acesta i-a transmis rivalului că performanţa vine prin muncă, „nu când stai la televizor și când vrei să ‘devii artist'”.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a deranjat lipsa de respect între competitori. Poți face performanță și Dumnezeu te iubește doar atunci când faci performanța pe teren. Noi am jucat doar pe teren și tot ce am câștigat, am câștigat prin muncă

Eu am respect față de performanță, seriozitate și muncă. Pe principiile acestea ne bazăm. Doar atunci când muncești și investești poți să faci performanță. Nu când stai la televizor și când vrei să ‘devii artist’. Noi n-am ieșit cu declarații în media, ne-a interesat doar să investim”, a spus Varga, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • FCSB a ratat titlul pentru al 6-lea an la rând
  • Gigi Becali a găsit vinovaţii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și