Închide meniul

Gigi Becali are ambiţii mari după ce l-a numit pe Şumudică antrenor: „Am aflat un lucru extraordinar, de aia l-am luat!” Antrenorul are o datorie de 10.000 de euro faţă de patronul FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 mai 2021, 0:00

Gigi Becali are ambiţii mari după ce l-a numit pe Şumudică antrenor: „Am aflat un lucru extraordinar, de aia l-am luat! Antrenorul are o datorie de 10.000 de euro faţă de patronul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Gigi Becali are ambiţii mari, după ce l-a numit antrenor la FCSB pe Marius Şumudică. Patronul roş-albaştrilor vrea să obţină bani grei din UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că a ratat titlul, echipa lui Gigi Becali va juca în preliminariile celei de-a treia competiție valorică din Europa. Ca să ajungă în grupe, roș-albaștrii trebuie să treacă de 3 runde.

„Astăzi eu am aflat un lucru extraordinar, de aia l-am luat pe Șumudică și o să bag bani. Calificarea în Conference League este 3.200.000 de euro, în Europa League erau 2.800.000… fiecare meci câștigat 500.000, locul 1 un milion. Se pot câștiga 12 milioane de euro. Am primit astăzi.

Gigi Becali are ambiţii mari: „Se pot câştiga 12 milioane de euro din UEFA Conference League”

Dacă îl vreau pe Șumudică, îl bag pe Șumudică. Mă interesează pe mine de Mustață? Vreau să scap de ei, de ăștia vreau să scap. Nu am nevoie de scandaluri, de amenințări. Mă bucur să am fani, dar nu așa. Cine nu vrea galerie, dar decât scandaluri mai bine deloc”, a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

Şumudică, datorie de 10.000 de euro faţă de Gigi Becali

Marius Şumudică are o datorie de 10.000 de euro faţă de Becali. „Îl împrumutasem (n.r. pe Şumudică) cu 10.000 de euro, el tot pleca din țară. Bă Gigi, dă-mi 10.000 de euro că ți-i dau când vin. I-am zis în glumă că te pun antrenor. El credea că îi scad datoria din contract. A venit pe la mine și am stabilit, i-am zis să fie așa”, a explicat patronul FCSB.

Reclamă
SportPictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Seara trecută, după ce CFR Cluj a câştigat titlul, Gigi Becali a anunţat ce decizie a luat în cazul lui Toni Petrea, antrenorul care a ratat obiectivul impus la începutul sezonului: câştigarea campionatului. Surprinzător, patronul FCSB nu i-a imputat antrenorului ratarea titlului de către FCSB pentru al 6-lea sezon consecutiv.

Totuşi, Toni Petrea va pleca de la echipă, iar Marius Şumudică îi va lua locul.

„Ieri m-a sunat Meme și mi-a spus că Toni Petrea nu vrea să mai continue. Astăzi am vorbit cu Meme și i-am spus că nu are rost, are familie… A zis că nu vrea. Cu forța nu pot să-l țin pe Toni Petrea”, a mai spus patronul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

EXCLUSIV | Fanii au trecut la ameninţări după ce Gigi Becali l-a pus pe Şumudică antrenor!

Scandal la FCSB, după ce Gigi Becali a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Şumudică. Gigi Becali a făcut anunţul în exclusivitate pentru AS.ro, care vine la o zi după ce a spus că Toni Petrea va continua la FCSB. Actualul antrenor nu a mai vrut să rămână. Ultrașii îi cer să plece la Rapid.

„Să își vadă de treaba lui, are alta echipă, a promovat Rapidul în A, poate să meargă la Rapid. Să se ducă unde vrea el, nu la Steaua. Este sfatul nostru prietenesc. Nu avem nimic cu omul, dar nu are cum sa antreneze Steaua niciodată în viața lui”, a răbufnit Gheorghe Mustață.

„Da, l-am pus pe Șumudică. Nu mai stă Petrea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro

Conform surselor AS.ro, Marius Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani. Antrenorul este cel care a anunţat că Gigi Becali i-a făcut ofertă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și