Închide meniul

EXCLUSIV | Situaţie incredibilă la CFR Cluj. Ardelenii susţin că rezultatele testelor făcute în Bucureşti au fost eronate. Sunt hotărâţi să îşi caute dreptatea în instanţă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iulie 2020, 10:34

EXCLUSIV | Situaţie incredibilă la CFR Cluj. Ardelenii susţin că rezultatele testelor făcute în Bucureşti au fost eronate. Sunt hotărâţi să îşi caute dreptatea în instanţă!

Profimediaimages

Probleme cu testele pentru coronavirus făcute de CFR Cluj

  • Lovitură de proporţii primită de CFR Cluj
  • Iniţial au fost 26 de teste pozitive în lotul ardelenilor

Conform informaţiilor AntenaSport, testele făcute la o clinică din Bucureşti de campionii României au avut rezultate eronate. Ardelenii au avut parte de o surpriză în momentul în care au repetat analizele la Cluj-Napoca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, ţinută în şah de rezultatele testelor pentru coronavirus

11 componenţi ai lotului, depistaţi pozitiv co Covid-19, au refăcut testele la Spitalul din Cluj-Napoca. Au primit rezultatele şi toate au fost negative. Surprinşi de ceea ce s-a întâmplat, oficialii clubului au decis să mai facă o verificare. S-a ajuns astfel la cea de-a treia testare şi situaţia a rămas neschimbată. 

Sunt şase teste pentru coronavirus negative, iar rezultatele celorlalte 5 urmează să ajungă în următoarele ore. Dacă situaţia se menţine aşa, conducătorii echipei din Gruia sunt hotărâţi să îşi caute dreptatea în instanţă.

Reclamă

Tot din informaţiile AntenaSport, testele făcute de Dan Petrescu continuă să fie pozitive. Antrenorul lui CFR Cluj rămâne în spital.

Ieri am vorbit cu Dan Petrescu. Era la spital, singur în cameră, la Cluj. A avut o temperatură peste 37 doar la Mogoșoaia. Pentru el cea mai mare problemă e că i-au venit toate cele 3 fete la Cluj și nu poate să se vadă cu ele. Azi face un test și, dacă testul iese negativ, se poate izola acasă.

Reclamă

El crede că e o răceală puternică, crede că e problemă pentru cei mai în vârstă. Problema e că se întrerupe campionatul, nu știi unde ești, locul 1 sau 2. Nu era speriat, ci dezamăgit. Înainte de meciul cu Craiova, pierdut cu 2-3, au apărut niste discuții. Trebuiau să se dea niște bani pe 25, nu s-au dat”, a declarat în această săptămână Ioan Becali.

Iniţial au apărut informaţii că 16 jucători și 10 membri din staff-ul lui CFR Cluj, inclusiv Dan Petrescu, au coronavirus.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” 8:53 FotoAdversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie 8:35 Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România” 8:28 FotoImagini fabuloase după calificarea României la turneul final BJK Cup. Ana Bogdan și Jacqueline Cristian, cu ochii în lacrimi! 0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.
Liga 1 • 13 apr., 23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: "Mă întorc ca acasă"! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!
Liga 1 • 13 apr., 21:49
Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Liga 1 • 13 apr., 11:21
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia