Închide meniul

Farul a pierdut la scor de neprezentare al doilea amical al zilei. Coşmar pentru echipa lui Hagi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2023, 21:19 / Actualizat: 2 iulie 2023, 23:16

Reclamă
Farul a pierdut la scor de neprezentare al doilea amical al zilei. Coşmar pentru echipa lui Hagi

Gică Hagi a răbufnit, după ce l-a vândut pe Adrian Mazilu

Gică Hagi pe bancă / Hepta

Farul a pierdut la scor de neprezentare al doilea amical al zilei, 0-3. Zi de coşmar pentru echipa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a pierdut la scor de neprezentare al doilea amical al zilei. Campioana României a fost învinsă de polonezii de la Warta Poznan. Acesta al fost al doilea test de verificare pe care echipa lui Hagi l-a disputat duminică.

Farul a pierdut la scor de neprezentare al doilea amical al zilei

Gică Hagi are motive de îngrijorare înaintea startului noului sezon şi a dublei din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, cu Sheriff Tiraspol.

În primul meci al zilei, Farul a fost umilită de cehii de la Banik Ostrava, care s-au impus cu un incredibil 5-0. Astfel, în două meciuri, campioana României a primit 8 goluri şi nu a reuşit să marcheze niciunul.

Farul Constanţa, înfrângere la scor cu Banik Ostrava, locul 11 din Cehia

După primele 45 de minute, scorul era 1-0 în favoarea celor de la Banik Ostrava. După pauză, Abdullahi Tanko a reuşit să înscrie un hat-trick, în minutele 52, 85 şi 88. De asemenea, pentru formaţia din Cehia a mai marcat şi Ewerton, în minutul 66.

Reclamă

Este a doua înfrângere pentru campioana României în cantonamentul din Polonia, după ce a mai pierdut pe 29 iunie şi duelul cu Pogon Szczecin, scor 1-2.

Pe 12 iulie, Farul Constanţa o va întâlni pe Sheriff Tiraspol, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur va avea loc la Ovidiu, urmând ca o săptămână mai târziu returul să se dispute în Republica Moldova.

Denis Alibec rămâne la Farul Constanța. Gică Hagi se va baza pe serviciile atacantului și în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut de Tibi Kurt, vicepreședintele „marinarilor”.

Denis Alibec a revenit în vara trecută sub comanda lui Gică Hagi. Acesta a avut evoluții foarte bune la malul mării și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Farului, în sezonul în care echipa a câștigat titlul în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit vicepreședintelui Tibi Kurt, Denis Alibec nu va pleca de la Farul Constanța. Contractul atacantului expiră în 2025, dar Gică Hagi a menționat că acesta va putea pleca, în cazul în care o ofertă bună va fi primită. Totuși, vicepreședintele „marinarilor” a dat asigurări că atacantul va juca și în sezonul viitor la malul mării.

„Alibec rămâne la Farul și vom vedea ce se va mai întâmpla. Pe 10 iulie va începe demolarea stadionului și sperăm ca din toamnă să înceapă construcția la cel nou, iar noi sperăm ca din 2025, în vară, să începem campionatul pe un nou stadion.

Vrem să avem o capacitate mai mare, să vină mai multă lume să ne vadă. Noi vrem să ne batem la campionat și la cupele europene an de an. Anul acesta am fost cea mai tânără campioană din Europa, ăsta este ADN-ul nostru, și vom continua astfel și pe mai departe”, a spus Tibi Kurt, pentru replicaonline.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și