Închide meniul

FCSB – Rakow 1-4. Înfrângere umilitoare pentru roș-albaștri în ultimul amical din Antalya! Echipa lui Mihai Pintilii s-a făcut de râs

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2023, 17:47

FCSB – Rakow 1-4. Înfrângere umilitoare pentru roș-albaștri în ultimul amical din Antalya! Echipa lui Mihai Pintilii s-a făcut de râs

FCSB - Rakow 1-4

Meciul dintre FCSB și Rakow / Rakow TV

FCSB – Rakow 1-4. Roș-albaștrii au suferit o înfrângere umilitoare în ultimul amical din stagiul de pregătire din Antalya. Echipa lui Mihai Pintilii s-a făcut de râs cu polonezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost 3-0 pentru Rakow la pauză, după ce FCSB a încasat trei lovituri în primele 26 de minute. Omrani a redus din diferență în minutul 60, dar polonezii au mai înscris o dată pe final.

FCSB – Rakow 1-4

Final de meci! FCSB a pierdut 1-4.

Min 90: Gol Rakow! Polonezii au înscris și golul al patrulea.

Min 60: Gol FCSB! Omrani a redus din diferență.

Reclamă

Min 45: Pauză! Rakow conduce cu 3-0 după primele 45 de minute.

Min. 26. Gol Rakow! Înscrie Lopez.

Min. 20. Gol Rakow! Înscrie Gutkovskis!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 17. Gol Rakow! Nowak deschide scorul.

Min. 1. A început meciul!


Echipa de start a FCSB-ului:

Târnovanu – Crețu, Dawa, Haruț, Radunovic – Șut, Oaidă, Olaru – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Rezerve:

Maxim, Tudor, Tomna, Popa, Ciobanu, Radaslavescu

Reclamă

Știrea inițială

Mihai Pintilii a apelat la un prim „11” total diferit față de cel utilizat în meciul de ieri, pierdut de FCSB cu 2-0 în fața lui Pogon, echipă aflată pe locul 4 în prima ligă din Polonia.

Echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Pogon:

A. Vlad – Sorescu, Cristea, Tamm, Pantea – Edjouma, Nikolov, Radaslavesu – Miculescu, Compagno, Coman

Decizia lui Mihai Pintilii nu reprezintă o surpriză uriașă, ținând cont că Mihai Stoia anunțase încă de dinaintea cantonamentului din Antalya că FCSB va disputa două meciuri în decursul a 24 de ore.

Prima reacţie a lui Deian Sorescu, după debutul la FCSB

Prima reacţie a lui Deian Sorescu, după debutul la FCSB. Echipa lui Mihai Pintilii a pierdut primul amical al anului, în faţa polonezilor de la Pogon, scor 0-2.

Deian Sorescu a fost titular la FCSB, la doar o zi după ce a devenit jucătorul roș-albaștrilor. Sorescu a început pe postul de fundaş dreapta, iar în a doua repriză a fost folosit de Pintilii şi pe poziţia lui Andrei Cordea.

Mă scuzaţi dacă vorbesc mai greu, dar sunt foarte foarte obosit. A fost bine, sunt fericit în primul rând că am ieşit de pe teren sănătos. Dacă eram mai atenţi putea să fie altul rezultatul. Dar este un meci amical, de pregătire, şi trebuie să luăm lucrurile bune şi să mergem înainte.

Nu a fost greu să iau decizia de a semna cu FCSB. Au fost mai grele momentele de dinainte, dar mă bucur că acum sunt la o echipă la care am posibilitatea să joc şi să lupt pentru postul de titular şi să rămân în vizorul echipei naţionale„, a spus Deian Sorescu, după FCSB – Pogon 0-2.

Deian Sorescu o costă pe FCSB 150.000 de euro

Deian Sorescu e împrumutat la FCSB până la finalul sezonului. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și