Închide meniul

Finala Cupei României | Dan Nistor a explicat golul fabulos, de la 30 de metri: „Mi-a spus fiul meu că n-am ce căuta acasă”. Ironie către FRF

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2021, 23:58 / Actualizat: 23 mai 2021, 2:31

Finala Cupei României | Dan Nistor a explicat golul fabulos, de la 30 de metri: „Mi-a spus fiul meu că n-am ce căuta acasă. Ironie către FRF

as.ro

Dan Nistor și Andrei Ivan, cu trofeul Cupei României

Dan Nistor ar fi vrut ca Universitatea Craiova să câştige finala Cupei României, cu mai puţine emoţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Meritam victoria în 90 de minute. Ne-am creat ocazii, dar ne-am relaxat. Ne bucurăm că am adus a 8-a Cupă în Bănie.

Ştiam că Astra are echipă bună, chiar dacă a rerogradat. Trebuie să meargă mai departe, am mulţi prieteni acolo”, a declarat Dan Nistor.

Dan Nistor: „Mi-a spus fiul meu că n-am ce căuta acasă”

Dan Nistor a marcat un gol superb, de la 30 de metri, în minutul 100. Scorul a devenit atunci 2-2.

„Am vorbit cu băiatul meu la prânz. Mi-a zis că dacă nu marchez, nu am ce căuta acasă. M-am gândit la ce a zis, mi-am aşezat mingea şi am dat la poartă”, a spus fotbalistul în vârstă de 33 de ani.

Reclamă

Nistor a dat şi o pasă de gol, dar Valentin Gheorghe, de la Astra, a fost desemnat omul partidei de FRF. „Aşa au văzut domnii mai în vârstă. Trebuia să mai dau două goluri şi două pase de gol”, i-a ironizat Nistor pe federali.

Dan Nistor: „La anul, sperăm să repetăm cel puţin această performanţă”

Fotbalistul Craiovei a dezminţit din nou acordul cu Sepsi. „La anul, sperăm să repetăm cel puţin această performanţă. Sper să nu mă opresc aici, să îmi ajut echipa.

O să îmi sun soţia şi copilul. Le mulţumesc că sunt mereu alături de mine. Va fi foarte frumos (n.r. mâine). Craiova sărbătporeşte o promovare şi câştigarea Cupei”, a încheiat Nistor, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Craiova a câştigat pentru a 8-a oară Cupa României

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României! Oltenii au învins-o pe Astra în finala de pe „Ilie Oană”, scor 3-2, la finalul celor 120 de minute.

Ivan, minutul 14, şi Găman, din penalty, minutul 17, au marcat în timpul regulamentar. Cele 90 de minute s-au încheiat la egalitate, astfel că s-a mers în prelungiri.

Boe-Kane a dat lovitura, în minutul 93, însă oltenii au întors rezultatul. Dan Nistor, minutul 100, cu o execuţie fabuloasă şi Screciu, minutul 113, la primul gol al carierei, din pasa aceluiaşi Nistor, au reuşit golurile care au adus Cupa în tabăra Craiovei.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” Vezi toate știrile
Citește și