Închide meniul

Florin Prunea, dezvăluire savuroasă! Cum a fost refuzat de Steaua: „Aveam tricou cu Rapid! ‘Bă, băiatule, du-te, bă, acasă și vezi-ți de treaba ta!””

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 februarie 2023, 19:21

Reclamă
Florin Prunea, dezvăluire savuroasă! Cum a fost refuzat de Steaua: „Aveam tricou cu Rapid! Bă, băiatule, du-te, bă, acasă și vezi-ți de treaba ta!

Florin Prunea, profund impresionat după Sepsi - Bodo/Glimt 2-2

Mediafax Foto Florin Prunea / George Dobre via Hepta

Florin Prunea, dezvăluire savuroasă despre cum a început fotbalul şi a fost refuzat de Steaua. Fostul mare internaţional român şi legendă de la Dinamo a dezvăluit că a fost la un pas să înceapă fotbalul la Steaua, alături de Dan Petrescu şi Ilie Dumitrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea a spus că a fost respins de antrenorul de la Steaua, iar tatăl său a decis să îl ducă la Dinamo. Prunea a jucat în 3 rânduri la Dinamo: 1985 – 1988, 1992 – 1988 şi  2000 – 2002. Florin Prunea a câştigat o Cupă a României în tricoul echipei din Ştefan cel Mare. De asemenea, Prunea are şi 40 de selecţii în echipa naţională a României.

Florin Prunea, dezvăluire savuroasă! Cum a fost refuzat de Steaua

Eu m-am dus la Dinamo în 1977. Că nu m-a primit Steaua. Eu m-am născut în Vatra Luminoasă, dar ne-am mutat în Drumul Taberei, lângă Han. Într-o zi, când am venit de la școală, nu știu ce mi-a venit mie, hai să mă duc și eu la fotbal.

Mi-am luat un șort pe mine, un tricou, niște teneși în picioare. Fără ciorapi. Și m-am dus la Steaua. Pe teren era antrenorul Petre Mihai, generația lui Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, ei se antrenau acolo.

Am intrat și eu pe teren, că vreau să mă înscriu. S-a uitat Petre Mihai la mine, nu o să uit niciodată:  `Bă, băiatule, ce cauți tu aici?`. Eram vai de mama mea. Aveam un tricou pe mine, culmea, cu Rapid. M-am și orientat. Nici nu m-am uitat ce aveam pe mine. `Bă, băiatule, du-te, bă, acasă și vezi-ți de treaba ta!`.

Reclamă

Am plecat acasă. Tata lucra la Externe și mi-a spus: `Lasă, bă, nu mai plânge, că te duc eu la Dinamo`. Așa am ajuns eu la Dinamo. Atacant prima dată, la nea Fane Stănculescu. Ne-a schimbat antrenorul și când a venit Gheorghe Tilar m-a luat pe mine – ne-a pus pe toți în linie: `Tu, treci în poartă!`. `Nu stau în poartă, plec acasă`.

Acasă m-a luat tata: `Ce-ai făcut, mă, te-a dat afară și de acolo?`. `Eu sunt atacant, nu stau în poartă`.  M-a luat de mână, m-a dus la antrenament, m-a îmbârligat și m-a băgat în poartă”, a povestit Florin Prunea la digisport.ro.

Florin Prunea, dezvăluiri savuroase şi desp bătaia dintre Stelea şi Ganea

În trecut, Florin Prunea a dezvăluit cum l-a bătut Ionel Ganea pe Bogdan Stelea. Episodul s-a petrecut chiar la un antrenament pe vremea când selecţioner era Ladislau Boloni.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Stelea i-a cerut lui Ionel Ganea să nu mai tragă tare şi, la un moment dat, s-a dus spre fostul atacant al naţionalei. Conform lui Florin Prunea, Ganea l-ar fi făcut KO pe Bogdan Stelea. Cei doi au fost colegi la naţionala României între 1999 şi 2005.

Eram în cantonament, la finalizare cu Stelică. Ganea nu se uita, din 2 metri dădea gol, ți-o dădea prin ochi. I-a dat o odată, de două ori, iar Stelică i-a zis: «Dă, bă, mai ușor!»

«Ce vrei, mă, ce să dau mai ușor?», a răspuns Ganea. A pornit Stelică spre el, dar Găniță nu a mai așteptat: BANG, direct! Loți întreba: «Ce e acolo, ce s-a întâmplat?» «Șucăr Ganezu cu Stelică», am răspuns. «Și care e pe jos, care a dat mai tare?». 

Stelică și-a revenit după două minute, dădeau ăștia cu apă pe el. Ganezu a fugit direct în cameră, Stelică după el: «Unde e?, că-l omor!» Găniță i-a zis din cameră: «Fratele meu, nu am vrut! Am dat de frică, iartă-mă!». El nu făcea diferența între antrenamente și joc, era pe drumul lui”, a dezvăluit Florin Prunea la sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și