Închide meniul

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în privința perfuziilor roz: „Era șocat!”

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 15:54

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în privința perfuziilor roz: Era șocat!”

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei
  • Ce a declarat fostul internațional

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz care i-au fost administrate pe vremea când evolua la formația italiană. Fostul internațional susține că medicul a fost asaltat de presă, după ce fostul atacant a oferit declarațiile în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu s-a declarat îngrijorat, după declarațiile pe care le-a făcut Dino Baggio, în presa italiană. Italianul susține că trebuie verificate substanțele pe care le luau sportivii în urmă cu zeci de ani, deoarece sigur exista dopaj la vremea respectivă.

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz

Florin Răducioiu susține că s-a linștit după ce a purtat o conversație cu doctorul pe care l-a avut la Brescia. Medicul i-a spus fostului internațional că nu are motive de îngrijorare, deoarece perfuziile roz erau de fapt un cocktail de vitamine, iar culoarea era dată de vitamina B.

Reclamă

Într-o primă fază nu mi-a răspuns, apoi am reușit să stau de vorbă cu el. Era șocat, aproape că i s-a blocat telefonul de la câți ziariști l-au căutat astăzi. De la Corrriere dello Sport, Gazzetta dello Sport și multe altele.

Mi-a zis că nu i s-a întâmplat să fie atât de apelat niciodată în viața lui. «Florin, efectiv mi-a luat foc telefonul» mi-a spus. Nu înțelegea de unde a pornit toată această nebunie, i-am spus ce am declarat și apoi și-a dat seama de ce devenise practic principala țintă a presei din Italia.

Reclamă

Mi-a zis să stau liniștit că acele perfuzii nu conțineau nimic ilegal sau care să ne facă rău peste ani. Mi-a spus că erau lucruri normale pentru acei ani și că era vorba de 3 componente în acel cocktail care ni se administra în venă: vitamina C, vitamina B și o altă substanță care diminua procesul de oboseală al mușchilor.

Mi-a explicat și de la ce era acea culoare roz de care am declarat eu, de la vitamina B”, a declarat Florin Răducioiu, pentru gsp.ro.

Florin Răducioiu a intrat în panică după declarațiile lui Dino Baggio

Florin Răducioiu a intrat în panică după declarațiile lui Dino Baggio, despre medicamentele suspecte care le erau administrate fotbaliștilor, în trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Dino Baggio a lăsat de înțeles că moartea timpurie a lui Gianluca Vialli ar putea să fi fost cauzată de substanțele care i-au fost administrate în perioada în care activa ca jucător de fotbal.

Florin Răducioiu susține că declarațiile lui Dino Baggio l-au alarmat, motiv pentru care îl va contacta pe medicul pe care l-a avut în Italia.

„Recunosc, și eu am luat medicamente. Sunt sincer, o să-l sun și eu pe medicul de la Brescia. O să am mâine o convorbire cu el ca să aflu ce luam. Ce medicamente am luat la Milan, Brescia, Verona. Într-adevăr, Dino Baggio a făcut o declarație foarte puternică, în care practic a spus că dopingul a fost întotdeauna și că ne-am dopat.

Noi nu știam ce luăm. Ni s-a spus tot timpul că este vorba de vitamine, de glucoză. Tot timpul făceam perfuzii cu acest lichid roz, care ni se administra cu o zi înainte de meci, seara. Îmi aduc aminte perfect.

La Milan luam alte lucruri, pastile. Le luam pentru că… le luam. Mă pune și pe mine pe gânduri. Am mai spus-o și după moartea lui Gianluca Vialli, era și Gică Popescu aici. Trebuie să ne întrebăm de ce apar aceste morți premature”, a declarat Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este Andreea, logodnica lui Florin Răducioiu
Diverse • 13 apr., 10:33
FOTO
Cât de frumoasă este Andreea, logodnica lui Florin Răducioiu. Este cu 10 ani mai tânără şi a trecut printr-un divorţ dureros
Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova
Liga 1 • 11 apr., 10:15
Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova: „La anul se bate la titlu!”
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Florin Răducioiu, nemulţumit de "tricolori" după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:32
Florin Răducioiu, nemulţumit de „tricolori” după România – Irlanda de Nord 1-1: „Un meci dezamăgitor”! Pe cine a remarcat
Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: "E mai vulcanic"
Extra • 22 mart., 22:21
„Am trecut şi eu prin aceste filtre” Florin Răducioiu, surprins după ce Ionel Ganea a fost săltat de poliţişti: „E mai vulcanic”