Închide meniul

Florin Talpan, atac devastator la şefii de la CSA Steaua: „Nu mă pot subordona unor incompetenţi! I-am lăsat să văd dacă îi duce capul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 18:15

Florin Talpan, atac devastator la şefii de la CSA Steaua: „Nu mă pot subordona unor incompetenţi! I-am lăsat să văd dacă îi duce capul

Florin Talpan, atac devastator la şefii CSA Steaua

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Talpan a lansat un atac devastator la şefii CSA Steaua, în contextul în care echipa armatei nu poate promova nici în acest sezon. Juristul CSA Steaua spune că avea la îndemâna soluţia pentru ca echipa să promoveze în acest sezon, însă nu a fost susţinut de şefii CSA Steaua, dar şi de cei din Ministerul Apărării Naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Talpan mai spune că nici nu are un salariu mare la clubul armatei.

Florin Talpan, atac devastator la şefii de la CSA Steaua

„Nu sunt plătit foarte bine. Nu vreau să revin la aceste probleme, dar sper ca cei din conducerea MApN să vadă că eu îmi fac treaba acolo, că am pus foarte mult suflet, că datorită mie am adus în inime suporterilor bucuria și ar trebui să mă respecte mai mult.

Nu mă pot subordona unor oameni care sunt incompetenți. Niciodată eu nu mai accept lucrul ăsta. CSA ar merge mult mai bine dacă s-ar subordona direct ministrului Apărării, așa cum s-a întâmplat până în 2002 când am venit eu la CSA Steaua.

Eu mi-am dorit acea funcție la un moment dat și vreau ca echipa de fotbal să promoveze cât mai repede. Dar nu vreau să dau din știința mea, să îi ajut pe unii oameni care nu merită și ei să stea cu funcțiile și eu să fiu bătaia lor de joc. Nu mai accept lucrul ăsta. Am demonstrat că îmi fac treaba, că știu meserie. Când ministrul Apărării mă va aprecia la adevărata valoare și vor termina cu sancțiunile împotriva mea, luarea banilor din salariu, neacordarea drepturilor profesiei de consilier juridic și a statutului acestei profesii, când se vor comporta cum trebuie, atunci vor avea numai de câștigat de pe urma mea. I-am lăsat să facă, să văd ce îi duce capul să facă și nu au făcut„, a spus Florin Talpan la fanatik.ro.

Reclamă

Florin Talpan, mesaj amenințător pentru FCSB: „Ei cred că scapă de mâna mea? Mor cu ei de gât!”

Florin Talpan a avut un mesaj amenințător pentru FCSB! Astăzi, s-a judecat al doilea termen al recursului privind conflictul dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares. Însă, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să amâne verdictul pentru data de 16 martie.

În anul 2021, Curtea de Apel a decis că palmaresul Stelei din perioada 1947 – 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003.

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, este convins că va câștiga procesul cu echipa patronată de Gigi Becali. Totodată, acesta a avut un mesaj amenințător pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Vom câștiga 100%, nu au nicio șansă în fața mea. I-am zdrobit până acum și îi voi zdrobi și în continuare, pentru că nu merge să ducă ei în continuare instanțele în eroare și să zică «hai că poate ne mai merge să profităm».

Celelalte echipe nu au bani pentru că nu sunt Steaua. Ei se dau că sunt Steaua, ridică prețul jucătorilor, dar va veni momentul în care vom recupera acel prejudiciu. Ei cred că scapă de mâna mea? Niciodată în viața lor și pot să se ducă unde vor.

Eu mor cu ei de gât și prejudiciul adus statului român îl voi recupera. O să fac în așa fel încât o să recuperez prejudiciul de 37 de milioane de euro. Știți foarte bine că instanța a spus că nu este prescris acest drept al nostru, deci trebuie să plătească banii pe 10 ani. O să cerem absolut totul”, a mai declarat Florin Talpan, pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
  • Florin Talpan a lansat un atac devastator la şefii CSA Steaua
  • Acuzaţiile lansate de juristul CSA Steaua

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și