Închide meniul

Florin Tănase, discurs dur după Rapid – FCSB 1-0. „Nu jucăm ce trebuie. Întrebaţi antrenorul!” Ce mesaj le-a transmis rivalilor

Reclamă

Publicat: 15 august 2021, 23:51

Florin Tănase, discurs dur după Rapid – FCSB 1-0. „Nu jucăm ce trebuie. Întrebaţi antrenorul! Ce mesaj le-a transmis rivalilor

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Florin Tănase a uitat de ironiile dinaintea derby-ului şi i-a felicitat pe rapidişti. El a lansat un atac dur la adresa colegilor şi a antrenorului Dinu Todoran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, discurs dur după Rapid – FCSB 1-0

„Nu prea plăcută senzaţia. Am pierdut şi nu meritam altceva după părerea mea. Felicitări Rapidului. Şi-au dorit victoria şi au obţinut-o. N-au fost superiori, cred că am dominat o mare parte din meci, dar nu ne-am creat ocazii foarte clare.

Este greu, nu jucăm ceea ce trebuie după părerea mea. Probabil şi acea victorie cu Gazul a venit cu o sclipire a unui jucător. Nu cred că a fost presiunea prea mare din cauza atmosferei, pur şi simplu nu jucăm ce trebuie.

Nu ştiu care e explicaţia, întrebaţi antrenorul! (n.r. un nou titlu ratat?) Dacă nu se va schimba ceva, probabil că va fi acelaşi lucru. Trebuie schimbat ceva la noi, lucrurile merg în jos!”, a spus Florin Tănase, la Digi Sport.

Rapid – FCSB 1-0. Giuleştenii, fără gol primit în 5 etape

Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a 5-a a Ligii 1. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

Reclamă

În minutul 39, pe un contraatac, Belu Iordache a centrat pe jos în faţa porţii, Alexandru Creţu a deviat balonul în Vinicius şi din jucătorul brazilian mingea a ricoşat în poartă. După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, urmată de Rapid, cu 13 puncte. FCSB este pe locul 4, cu 8 puncte la fel ca Farul şi UTA.

FC Rapid: Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais – Crepulja, Albu, Pănoiu (Sefer ’62) – Carnat (Dandea ’88), Bălan (Goge ’88), Hlistei (Moise ’62). Antrenor Mihai Iosif;

FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, Al. Creţu (I. Cristea ’46), S. Şerban – Oct. Popescu (Mamut ’46), Ov. Popescu, Olaru (Moruţan ’46) – Cordea, Fl. Tănase, Fl. Coman (Dumiter 78). Antrenor Dinu Todoran.

Reclamă 4 / 0/3

Cartonaşe galbene: Hlistei ’26, Carnat ’41, Săpunaru ’64, Morais ’82, Belu Iordache ’84 / Cordea ’17, V. Creţu ’27, Tănase ’66, Şerban ’68, ’84, Radunovici (rezervă) ’72.

Cartonaşe roşii: Sefer ’84 / Şerban ’84.

Recomandări
  • Tănase, reacţie dură
  • Ce a spus despre lupta la titlu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și